Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



В Європі продажі нового насоса Grundfos ALPHA3 почалися з рекорду

(20.01.2016)

У листопаді 2015 р. в країнах Європи надійшли в продаж нові унікальні циркуляційні насоси ALPHA3 з модулем зв'язку ALPHA Reader від компанії Grundfos. Тільки в Німеччині вже продано понад 16 тисяч одиниць обладнання, з яких понад 15 тисяч моделей реалізовані за попереднім замовленням, що встановлює новий рекорд початку продажів.

насос Grundfos ALPHA3

Неймовірна популярність нової моделі ALPHA3 в Європі пов'язана в першу чергу з рівнем її характеристик, що перевищує суворі вимоги не так давно прийнятого законодавства: з 2013 р. в Європі діють директиви, які застосували обов'язкове встановлення енергоефективного обладнання. Індекс енергоефективності новинки не перевищує 0,15, що робить насоси GRUNDFOS серії ALPHA2 самими енергозберігаючими у своєму класі. Цей факт офіційно підтверджений дослідженнями незалежної організації VDE (Німецька асоціація електричних, електронних та інформаційних технологій). Насоси ALPHA3 є повним аналогом насосів ALPHA2, але з ще більшим функціоналом.

Особливу популярність новинка одержала в Німеччині: вже з вересня тут був доступне передзамовлення для партнерів і клієнтів GRUNDFOS. Понад 200 будівельно-монтажних організацій висловили свою зацікавленість в новому ALPHA3, так як цей насос Grundfos допомагає вирішити одну з найбільш суттєвих проблем монтажу: забезпечити легке і швидке балансування двотрубних радіаторних систем опалення. Це важливо з точки зору комфорту користувача, а також з точки зору енергоефективності, так як коректно працююче обладнання дозволяє зберегти від 7 до 20% палива.

«Згідно з діючими в Німеччині законами, всі знову облаштовані інженерні системи теплопостачання потрібно балансувати», – пояснює Дірк Шмітц (Dirk Schmitz), Керівник Департаменту комунікацій і зв'язків з громадськістю, німецьке підрозділ Grundfos. «Але перевірити виконання цієї умови неможливо, і на даний момент лише 15% систем відповідають нормам. У 2017 р. посиляться вимоги: стане обов'язковим документальне підтвердження проведення процедури. Насос Grundfos ALPHA3 випереджає час – вже сьогодні завдяки модулю зв'язку ALPHA Reader і програмі Grundfos GO Balance можна отримати і роздрукувати звіт про проведення гідравлічного балансування систем».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10