Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий бактерицидний фільтр Mitsubishi Electric з іонами срібла

(19.01.2016)

В 2016 році компанія Mitsubishi Electric починає комплектувати настінні внутрішні блоки кондиціонерів побутової серії моделей MSZ-FH, MSZ-EF MSZ-SF25~50, MSZ-HJ, а також підлогові блоки MFZ-KJ і касетні блоки MLZ-KA фільтром нового типу.

В новому фільтрі від компанії Mitsubishi Electric реалізовані відразу три принципу дії: електростатичний, ферментний та бактерицидний. Електростатичне очищення відбувається шляхом електризації основи фільтра і притягання частинок пилу за рахунок кулонівської взаємодії.

антиалергенний фільтр Mitsubishi Electric

Ферментний механізм руйнує алергени, що містяться в повітрі. Зазвичай алергенами є білкові молекули, що мають зв'язок між атомами сірки, яка підтримує тривимірну структуру білка. Це можуть бути останки мікроскопічних кліщів і продукти їх життєдіяльності. Ензим, що нанесен на поверхню фільтра, специфічно зв'язується з білковою молекулою і прискорює хімічну реакцію руйнування зв'язку між атомами. Денатурований білок вже не здатний викликати алергічну реакцію. Ефективність ензимного механізму підтверджена університетом Шиншу в Японії.

Бактерицидну обробку повітря новий фільтр виконує за рахунок найдрібніших частинок срібла. Іони срібла закріплюються на поверхні бактеріальної клітини і порушують деякі її функції, наприклад ділення. Проникнення іонів срібла через клітинну мембрану вбиває хвороботворний мікроорганізм. Ефективність бактерицидної обробки повітря за допомогою фільтрувальної вставки Mitsubishi Electric протестував і підтвердив японський інститут BOKEN Quality Evaluation Institute.

Середній термін служби електростатичного антиалергенного бактерицидного фільтра з іонами срібла становить 1 рік.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10