Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Розумний підхід до вимірів з новою лінійкою приладів testo Smart Probes

(07.12.2015)

Компанія Testo, визнаний лідер на ринку портативних і стаціонарних вимірювальних технологій, розширила асортимент цифрових вимірювальних рішень новими приладами testo Smart Probes. Це інноваційне рішення являє собою серію компактних Розумних зондів для смартфона/планшета, керованих через безкоштовний мобільний додаток, який Ви встановлюєте на своєму смартфоні/планшеті. Лінійка testo Smart Probes допоможе у вирішенні будь-яких важливих завдань, що потребують вимірювання температури, вологості, тиску і швидкості потоку повітря. Спеціальні комплекти для роботи з холодильними системами та системами опалення, вентиляції і кондиціонування повітря зроблять роботу фахівців більш зручною та ефективною, комплекти постачаються в компактному кейсі.

testo Smart Probes

Смартфони роблять наше щоденне життя простіше майже в будь-якій ситуації. Так чому б не скористатися цими технологіями для вимірювань? Цим питанням задалися інженери testo і розробили нові testo Smart Probes. У серію входять 8 компактних вимірювальних приладів, що підключаються до смартфону або планшету через Bluetooth та зручно і інтуїтивно керуються за допомогою програми. Незважаючи на їх компактний розмір, testo Smart Probes оснащені передовими, професійними сенсорами і підходять для вимірювання температури, вологості, тиску і швидкості потоку повітря.

Управляйте всіма вимірами через один додаток

Центральний керуючий елемент при роботі зі смарт-зондами testo через Bluetooth – смартфон або планшет з багатофункціональним додатком testo Smart Probes. Програма може бути встановлена на пристрої на базі як iOS, так і Android, і має широкий функціонал. Виміряні значення можуть бути відображені в цифровому вигляді, у вигляді таблиці. Також програма дозволяє виводити на екран графік, що побудован на підставі довгострокових вимірювань. Спеціальні режими вимірювання включають тестування на падіння тиску в системах опалення, завдання параметрів геометрії і розмірів вентиляційної решітки/поперечного перерізу повітропроводу для вимірювання об'ємної витрати повітря, розрахунок різних параметрів, наприклад, перегріву і переохолодження в холодильних системах, і зроблять Вашу роботу з testo Smart Probes ефективніше. За результатами виконаної роботи користувач може створити звіт у форматі PDF або експортувати дані в формат Excel. Додаток інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні і може одночасно відображати значення від 6 підключених приладів.

Зручний легкий кейс замість важкого ящика для інструментів

Testo Smart Кейс також компактний, як і самі вимірювальні прилади лінійки. Завдяки цьому testo Smart Probes зручно зберігати і легко транспортувати. Конструкція кейса забезпечує надійний захист, навіть у разі падіння кейса на жорстку підлогу.

Комплекти для роботи з холодильними системами, системами опалення, вентиляції та кондиціонування за спеціальною ціною

Для інженерів холодильних систем та систем вентиляції та опалення Testo пропонує спеціальні комплекти для кожної сфери застосування за вигідною ціною. Кожен комплект включає в себе Testo Smart Кейс з набором відповідних приладів.

Нові Testo Smart Probes – це ідеальні прилади для фахівців, які із задоволенням використовують сучасні технології, як у житті, так і в роботі. Дану серію, безсумнівно, оцінять і професіонали і новачкі, адже всі необхідні прилади завжди будуть під рукою.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10