Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson постачає комплексні рішення для підготовки повітря ЦОД

(24.04.2015)

Компанія Emerson Network Power представила комплексні рішення для підготовки повітря Liebert Custom Air Handling Units, що створювалися спеціально для дата-центрів. Пристрої пропонують широкі можливості в області налаштування і самі передові засоби управління оптимізацією теплового режиму.

Лінійка складається з наступних продуктів: Liebert Direct Evaporative Free-Cooling Unit, Liebert Indirect Evaporative Free-Cooling Unit, Liebert Chilled Water Air Handler і Liebert DX Air Handler. Ці комплексні рішення можуть використовуватися в різних комбінаціях, а також доповнюватися іншими аксесуарами і програмними рішеннями від Emerson. Використовуючи подібну комплексну платформу, що складається з продуктів від одного і того ж постачальника, оператори ЦОД можуть розраховувати на підвищений рівень інтеграції, широкі можливості для налаштування і гнучкість, які раніше не були доступні в ЦОД.

Liebert Custom Air Handling Units

«Сучасним дата-центрам необхідні перевірені та інноваційні технології, які дозволять видаляти зайве тепло, що генерується сервером і мережевим обладнанням, як можна більш ефективно, виходячи з потреб клієнтів та географічного розташування конкретного ЦОД. За допомогою технології Liebert Custom Air Handling дата-центри навіть невеликої потужності і малого розміру отримають доступ до інноваційних технологій та передових систем управління світового класу, які раніше були доступні лише власникам гіпермасштабних дата-центрів. Використовуючи свій багаторічний досвід роботи в сегменті ЦОД і рекомендації клієнтів, наші інженери змогли розробити оптимальні рішення для регулювання температурного режиму ЦОД», - сказав віце-президент Emerson Network Power з маркетингового просування теплохладотехники на ринку Північної Америки Джон Пітер Валюлис.

Розвинута система управління

Пристрої з лінійки Liebert Custom Air Handling Units оснащуються підтримкою системи управління Liebert iCOM, яка забезпечує додатковий захист і оптимізацію ефективності. За словами представників вендора, за допомогою цієї системи дата-центри, де використовується охолоджувальне обладнання Emerson Network Power, здатні виходити на коефіцієнт ефективності використання енергії (PUE) не нижче 1,2 одиниці. Система управління забезпечує можливість обміну даних на рівні машина-машина (M2M), а також здатна похвалитися передовими алгоритмами, що автоматично оптимізують інтенсивність потоку повітря і температури, а також активують економайзери, виходячи з результатів аналізу поточних теплових навантажень і зовнішніх умов. Це призводить до подальшої оптимізації ефективності та підвищення захисту допоміжної інфраструктури ЦОД.

Ще однією перевагою Liebert iCOM є той факт, що ця платформа здатна працювати з продуктами Emerson Network Power «з коробки», на відміну рішень інших вендорів, для інтеграції яких можуть знадобитися додаткові налаштування. У результаті, клієнти можуть знизити витрати на установку і розгортання софта на 20 відсотків порівняно з альтернативними рішеннями для управління системою охолодження ЦОД.

Практичний досвід і додаткові опції

До теперішнього моменту окремі пристрої з лінійки Liebert Custom Air Handling Units були успішно розгорнуті низкою компаній, які прагнуть підвищити ефективність своїх дата-центрів. Наприклад, компанія Green House Data (провайдер хмарних послуг, колокейшн-провайдер та постачальник ІТ-рішень) нещодавно розгорнула кілька систем випарного охолодження Liebert Indirect Evaporative Free-Cooling Unit в своєму ЦОД у штаті Вайомінг (США).

Поряд із створенням багатокомпонентної системи охолодження ЦОД з використанням чотирьох базових елементів лінійки Liebert Custom Air Handling Units (тобто Liebert Direct Evaporative Free-Cooling Unit, Liebert Indirect Evaporative Free-Cooling Unit, Liebert Chilled Water Air Handler і Liebert DX Air Handler), оператори ЦОД можуть піддавати продукти додатковому налаштуванню і оптимізації у розрізі наступних параметрів :

  • Потужність та фізичні розміри пристроїв;
  • Прокладка трубопроводів, встановлення повітрязабірників і систем випуску повітря;
  • Комплектація пристроїв вентиляторами з електронно-комутованими двигунами (EC) або вентиляторами з безпосереднім приводом, що розташовані по одному або у формі масиву;
  • Додавання різних механізмів вторинного охолодження з використанням охолодженої води або механізму безпосереднього розширення;
  • Тип і рівень фільтрації;
  • Колір корпусу, його товщина, жорсткість і стійкість до корозії.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10