Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grand View Research: оборот світового ринку ДБЖ для ЦОД перевищить $5 млрд

(24.12.2014)

Згідно з новим дослідженням, яке проведено фахівцями компанії Grand View Research, оборот світового ринку джерел безперебійного живлення (ДБЖ) для дата-центрів досягне $ 5.67 млрд. вже до 2020 року. Подальше підвищення вимог до надійності обчислювальної інфраструктури, як очікується, змусить корпоративних клієнтів докуповувати і встановлювати додаткові ДБЖ у своїх дата-центрах.

оборот світового ринку ДБЖ для ЦОД

Стимулювати зростання ринку ДБЖ для дата-центрів повинно розгортання додаткових ERP-систем (Enterprise Resource Planning або Планування ресурсів підприємства), CRM-систем (Customer Relationship Management або Система управління взаєминами з клієнтами), хмарних систем зберігання даних, файлових серверів і сховищ даних.

Зростання витрат на постачання в дата-центри електроенергії поєднанні з жорсткістю нормативних вимог щодо екологічності ЦОД будуть стимулювати попит на «зелені» та енергоефективні ДБЖ. Це слід враховувати виробникам подібних рішень: щоб домогтися зміцнення своїх позицій на світовому ринку джерел безперебійного живлення для серверних ферм, їм слід своєчасно розробляти і впроваджувати у свої продукти відповідні технології.

Інтелектуальні системи ДБЖ, що здатні самостійно себе діагностувати і оповіщати операторів ЦОД про проблеми (направляючи повідомлення на віддалені термінали), стають все більш популярними, так як вони допомагають значно скоротити час усунення неполадок. Портативні системи ДБЖ також завойовують популярність – особливо серед IT-фахівців з малих і середніх підприємств, які володіють невеликими серверними кімнатами. При цьому аналітики відзначають, що відсутність диференціації продукції серед провідних гравців світового ринку ДБЖ для дата-центрів певною мірою стримує розвиток даного сегмента.

Основні висновки, які можна зробити після ознайомлення з результатами проведеного Grand View дослідження дослідження, виглядають наступним чином:

  • За підсумками 2013 року на частку малопотужних систем ДБЖ для дата-центрів припадало понад 50% від загального обороту світового ринку, що може бути пов'язано з високим попитом з боку суб'єктів малого та середнього бізнесу, які бажають створювати власні сховища даних, а не віддавати все на відкуп аутсорсингу. У сегменті потужних систем ДБЖ для дата-центрів протягом прогнозованого періоду (2014 – 2020 роки), як очікується, буде зафіксовано значне зростання, зважаючи на прагнення власників великих дата-центрів розширювати свою обчислювальну інфраструктуру.
  • За підсумками 2013 року Північна Америка виявилася самим ємним регіональним ринком ДБЖ для дата-центрів. Найактивнішими покупцями таких систем виступали організації з сегментів фінансових послуг, охорони здоров'я і страхування. Протягом прогнозованого періоду Німеччина, Франція і Великобританія, як очікується, внесуть істотний внесок у підвищення обороту європейського ринку. Попит на ДБЖ в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, на думку експертів, також буде швидко зростати протягом прогнозованого періоду.
  • Ринок помірно консолідований завдяки присутності на ньому кількох відомих брендів, що мають перевірені інженерні та випробувальні підрозділи, а також при необхідності надає своїм корпоративним клієнтам інженерів для техобслуговування. Провідні гравці зробили акцент на створенні команд з організації продажу та техобслуговування на неосвоєних субринках для отримання конкурентної переваги.
  • Заради збереження високої конкурентоспроможності виробники ДБЖ для дата-центрів почали підвищувати привабливість своїх продуктів за допомогою додаткових опцій на зразок програмних інструментів для моніторингу, що йдуть в комплекті з ДЖБ. Вендори, як очікується, активізують дослідження з поліпшення маховиковых ДБЖ для надання клієнтам «зелених» варіантів резервного електроживлення. Основними учасниками ринку протягом прогнозного періоду будуть залишатися Belkin International, Eaton, Emerson Network Power, Gamatronic Electronic Industries, General Electric, Schneider Electric і Toshiba.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10