Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Відкриття навчального центру ДП «Вайллант Група Україна» у м. Дніпропетровськ

(24.12.2014)

У місті Дніпропетровськ відбулося урочисте відкриття навчального центру ДП «Вайллант Група Україна».

Центр діятиме на базі державного вищого навчального закладу «Придніпровської державної академії будівництва та архітектури» і стане одним з проектів співпраці з навчальним закладом.

Вайллант Група Україна

На урочисте відкриття були запрошені керівництво та співробітники академії, а також представники ДП «Вайллант Група Україна» і партнери компанії.

Основною метою створення навчального центру є навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів, які працюють з обладнанням Vaillant, а також підготовка та навчання студентів «Придніпровської державної академії будівництва та архітектури».

Вайллант Група Україна

Навчальний центр розрахований на навчання 20 осіб. В центрі є все необхідне для ефективної підготовки кваліфікованих фахівців. Крім теоретичних занять навчання буде включати у себе також і практичні заняття. В навчальному центрі знаходиться таке сучасне обладнання Vaillant: конденсаційні навісні і підлогові котли, auroSTEP, сонячні колектори, повітряний тепловий насос aroTHERM, насосні групи і регулятори.

Вайллант Група Україна

На базі навчального центру ДП «Вайллант Група Україна» буде проводити регулярні навчальні семінари з метою істотного підвищення якості знань у даній області, а також для розширення партнерської мережі в Україні.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10