Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Керівництво з експлуатації спіральних компресорів Copeland Scroll ZO і ZOD

(17.12.2014)

CopelandScroll ZO

Інформуємо Вас, що Ви можете завантажити перекладене на російську мову керівництво з експлуатації спіральних компресорів CopelandScroll ZO і ZOD для субкритичних застосувань на CO2.

Чинне керівництво з експлуатації описує пристрій і роботу холодильних компресорів Copeland Scroll для субкритичних застосувань на CO2 (R744) ZO21K - ZO104K, включаючи компресори з плавним регулюванням продуктивності ZOD34K і ZOD104K. Спіральні компресори ZO призначені виключно для комерційного або промислового застосування.

Дані компресори від компанії Emerson Climate Technologies мають один спіральний блок, що приводиться в рух трифазним електродвигуном. Цей спіральний блок монтується на верхньому кінці валу електродвигуна. Вісь вала знаходиться у вертикальній площині.

Дане керівництво призначене для того, щоб ознайомити користувача з правильними методами монтажу, запуску, експлуатації та обслуговування спіральних компресорів Copeland Scroll. Це керівництво не замінює експертизу холодильної системи, яку повинні проводити її виробники.

> > > Завантажити керівництво з експлуатації спіральних компресорів CopelandScroll ZO і ZOD

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10