Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



TUV SUD побудує найбільшу лабораторію

(16.12.2014)

TUV SUDTÜV SUD - німецька експертна організація, яка є одним з лідерів у області експертизи, випробувань і сертифікації, заявляє про те, що випробувальна лабораторія для холодильного обладнання та систем кондиціонування, яка в даний момент знаходиться у фазі будівництва, буде найбільшою в Європі.

Будівництво будівлі, площею 8500 м2, почалося в районі міст Гайзельбуллах і Ольхинг (Баварія) - недалеко від колишньої штаб-квартири організації, приблизно близько 20 км на північ від Мюнхена. Об'єкт планується здати у другій половині 2015 року.

На території нового об'єкта, будівництво якого спричинене тим, що подальше розширення існуючої лабораторії в Мюнхені було неможливо, будуть представлені найсучасніші технології для тестування холодильного обладнання та різних компонентів для нього.

Як вже згадувалося вище, TÜV SUD є одним з лідерів в області експертизи, випробувань і сертифікації. Одне з основних видів діяльності компанії - проведення лабораторних досліджень в області охолодження і кондиціонування повітря.

В основі будівництва нового об'єкта закладені пріоритети пов'язані з розширенням спектру тестування холодильного обладнання. На території нової виробничої площі будуть проводитися різного роду випробування, такого обладнання, як холодильні прилавки і теплові насоси, кондиціонери і холодильне обладнання, компресори, вентилятори і навіть світильники. Усі процеси тестування будуть проводитись у відповідності до вимог національних та міжнародних стандартів.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10