Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові прецизійні міжрядні кондиціонери Climaveneta 75 кВт

(03.12.2014)

Компанія Climaveneta представляє нову розширену лінійку міжрядних кондиціонерів, призначених для центрів обробки даних (ЦОД) з високою щільністю. Нові пристрої завершать вже існуючий ряд міжрядних кондиціонерів CRC, надаючи замовникам розширений пакет рішень для охолодження, як гарячого, так і холодного коридору з фальшпідлогою або без неї.

Climaveneta CRC

Нововведенням є доступність шести нових типорозмірів, включаючи кондиціонери шириною 600 мм. Чотири моделі доступні на охолодженій воді — версія (CRCC), а також дві моделі з прямим розширенням і DC-інверторним безщітковим компресором (CRCX).

Climaveneta CRCЗавдяки новій схемі, кондиціонери Climaveneta CRC тепер можуть забезпечити більш високу щільність теплового потоку (до 75 кВт на стійку) у порівнянні з моделями шириною 300 мм, задіявши при цьому мінімальні площі центрів обробки даних, де оптимізація простору є ключовою вимогою.

Як і попередні кондиціонери Climaveneta CRC, нові моделі міжрядних прецизійних кондиціонерів стандартно постачаються з системою регулювання температури і вологості (Evolution control), електронно-комутованими вентиляторами і DC-інверторними компресорами, які забезпечують значну економію енергії при часткових навантаженнях.

Прецизійні кондиціонери Climaveneta CRC 600 мм дозволяють забезпечити потреби ІТ-спеціалістів досконалими і технологічно передовими моноблоковими системами охолодження.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10