Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



75% монтажників вважають, що теплі підлоги будуть займати ключову позицію у 2015 році

(27.11.2014)

Uponor

Системи теплих підлог продовжать набирати популярність протягом наступних 12 місяців, але фахівцям необхідно розвіяти деякі міфи, що існують серед потенційних клієнтів.

Нове дослідження, проведене компанією Continental Underfloor, виявило, що 30% людей, які шукають житло, бажають мати підлоги з підігрівом у всіх або деяких приміщеннях своєї нової власності. П'ята частина респондентів хотіли мати теплі підлоги у ключових приміщеннях, таких як спальні, ванні кімнати або кухні – це 5% надбавки за статистичними даними, що опубліковані у січні 2014 року.

Нові дані підтримує дослідження, проведене компанією Uponor, згідно з яким 75% монтажників вважають, що підлоги з підігрівом будуть ключовим рішенням для опалення в 2015 році.

Теплі підлоги

Дослідники вважають, що зростаюча популярність говорить про те, що споживачі все більше усвідомлюють далекосяжні вигоди такої системи опалення. З 2000 респондентів, 42% з тих, хто мав підлоги з підігрівом, сказали, що вони забезпечують більш високий рівень комфорту, ніж інші джерела тепла, 37% підкреслили більш низькі рахунки за енергію і 32% вважають їх доступним елементом розкоші в своїх будинках. Кожен десятий навіть сказав, що підлоги з підігрівом поліпшили якість життя.

Тим не менш, дослідження вказали на наявність деяких помилок з приводу підлогового опалення, які промисловість повинна розвіяти. Більше половини (51%) респондентів, які не мають підлоги з підігрівом, сказали, що вони вважають цю систему дуже дорогою, більше третини (35%) вважають процес її встановлення надто руйнівним і майже чверть (23%) думають, що така система не підійде для їх типів житла.

Запитайте фахівців

«Багато хто з наших членів повідомляють про збільшення запитів і продажу систем підлогового опалення, і приємно чути думку монтажників про важливість такого рішення систем опалення», – прокоментував Колін Тіммінс (Colin Timmins) BEAMA. «Статистичні дані Асоціації будівельних виробів показує, що приватні житлові проекти мають намір збільшити на 10% використання систем теплих підлог».

Для того, щоб максимізувати бізнес у цій галузі, необхідно зробити все, щоб розвіяти міфи, що оточують підлоги з підігрівом. Замовники, інсталятори і постачальники повинні переконати клієнтів, що завдяки новим розробкам існуючі системи підходять майже для будь-якого виду приміщень і багато, наприклад, системи, які лежать поверх існуючой підлоги, дуже просто і швидко встановлюються, з мінімальним безладом і суєтою. Більш того, така система для житла з трьома спальнями обійдеться приблизно в 4000 доларів США – це цілком прийнятна сума для того щоб оновити свій будинок.

Триває підйом будівельної галузі, і той факт, що домовласники все частіше висловлюють бажання мати теплі підлоги, говорить про те, що 2015 рік обіцяє бути гарним для постачальників і інсталяторів підлог з підігрівом. Завданням галузі є інформування домовласників про переваги підлогового опалення. Необхідно переконатися, що їх знання знаходиться в актуальному стані про всі останні розробки і можливості надати найкращі продукти та послуги».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10