Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power представляє нове сімейство готових до складання модульних стійок: InstaRack

(25.11.2014)

Компанія Emerson Network Power, підрозділ компанії Emerson (NYSE: EMR) і провідний світовий постачальник рішень для підвищення доступності, пропускної спроможності та ефективності інфраструктури критично важливих процесів, оголосила про випуск нового сімейства модульних стійок &mdаsh; InstaRack. Це нове сімейство стійок готової до складання конструкції поставляється у плоскій упаковці, що дозволяє максимально знизити витрати на транспортування і зберігання, що призводить до скорочення витрат по збуту.

Нове сімейство продуктів у плоскій упаковці включає стійки InstaRack LAN і стійки InstaRack Server. При цьому стійки LAN вже у продажу в Європі, на Близькому Сході та в Африці (регіон EMEA), а стійки Server будуть доступні в середині грудня.

Emerson Network Power InstaRack

Стійки InstaRack LAN призначені для мережевого обладнання та багаторівневого розподілу живлення. Дана нова стійка, не має аналогів на ринку завдяки таким ексклюзивним особливостям, як безрамна конструкція, яка забезпечує високу продуктивність і неперевершену якість роботи. Готова до складання стійка InstaRack LAN поставляється в чотирьох стандартних розмірах, і являє собою міцну 19-дюймову конструкцію, що здатна витримати навантаження в 550 кг, і яка збирається всього за півгодини.

Другий продукт сімейства InstaRack &mdаsh; InstaRack Server   призначений для використання в центрах обробки даних. Стійка поставляється в дванадцяти розмірах і призначена для навантаження до 800 кг. Передні і задні дверцята стійки перфоровані для поліпшеного повітрообміну.

Продукти марки InstaRack (у т. ч. InstaRack LAN і InstaRack Server) пропонують кінцевим користувачам, таким, як мережеві адміністратори та інженери ЦОД, наступні найважливіші переваги:

  • Скорочення витрат на транспортування і зберігання: завдяки плоскій упаковці, продукти серії InstaRack значно знижують необхідні складські ресурси і транспортні витрати. Плоска упаковка робить кожну стійку максимально зручною у збірці для установки в місцях з утрудненим доступом;
  • Швидка збірка: завдяки невеликій кількості однакових деталей і гвинтових з'єднань монтаж проводиться всього за 30 хвилин, при цьому забезпечується висока стійкість конструкції;
  • Безрамна конструкція і гнучка прокладка кабелів: інноваційна конструкція стійки дозволяє здійснювати безтрубну прокладку проводів, тим самим оптимізуючи їх розташування. Наприклад, верхня кришка шириною 800 мм має кабельні вводи на передній, задній і бічних стінках, що значно спрощує прокладку кабелів;
  • Бічні панелі з зручним доступом: всі продукти сімейства InstaRack оснащуються двостулковими бічними панелями з можливістю їх замикання без інструментів. Дані панелі полегшують обслуговування встановленого обладнання і забезпечують зручний доступ.

«Завдяки інноваційній конструкції, що допускає транспортування плоскій упаковці, сімейство продуктів InstaRack відповідають вимогам до зниження витрат по збуту, пов'язаних зі зберіганням і транспортуванням», - зазначив доктор Пітер Кох, віце-президент з конструкторських питань та управління товарним виробництвом відділу стійок і інтегрованих рішень компанії Emerson Network Power в регіоні EMEA. «Безліч доступних розмірів і проста в збірці безрамна конструкція дозволяють цьому сімейству стійок стати ідеальним рішенням для адміністраторів ЦОД, які прагнуть знизити витрати і оптимізувати часові витрати».

> > > Завантажити технічні дані модульних стійок Emerson InstaRack LAN (англійська мова)

> > > Завантажити технічні дані модульних стійок Emerson InstaRack LAN (російська мова)

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10