Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Система дезінфекції питної води Grundfos Oxiperm Pro отримала сертифікат NSF/ANSI-61

(25.11.2014)

Система генерації діоксиду хлору Grundfos Oxiperm Pro отримала сертифікат відповідності стандарту NSF/ANSI-61, який визначає технічні характеристики обладнання для безпечної хімічної дезінфекції питної води.

Стандарт NSF/ANSI-61 є одним з найбільш визнаних інструментів оцінки обладнання, який регламентує якість питної води.

На думку Харланда Понда (Harland Pond), віце-президента Grundfos, завдяки відповідності вимогам NSF-61 та інших норм, Grundfos продемонструвала своїм клієнтам бездоганну роботу обладнання і використання кращих методів очищення води.

Oxiperm Pro

Генератор діоксиду хлору Grundfos Oxiperm Pro є ідеальним рішенням для боротьби з легіонелою та іншими водними патогенними мікроорганізмами, які можуть заражати питну воду в лікарнях, готелях і установах по догляду та утриманню пацієнтів і людей літнього віку.

Система дезінфекції питної води Grundfos Oxiperm Pro

Використання діоксиду хлору в якості дезинфікуючого засобу забезпечує чистоту питної води. Цей препарат високоефективний проти усіх видів мікробів і має тривалий час залишкової присутності в системі, а це означає, що він дезінфікує навіть без очистки води. Іншою важливою перевагою діоксиду хлору порівняно з іншими дезінфікуючими засобами є ефективність відносно біоплівок.

Система дезінфекції питної води Grundfos Oxiperm Pro виробляє діоксид хлору, використовуючи розбавлені розчини хлориту натрію (7,5%) і соляної кислоти (9%). На ринку представлені системи чотирьох рівнів потужності, які виробляють 5, 10, 30 і 60 літрів діоксиду хлору на годину. Така продуктивність є достатньою для знезараження до 2500 літрів питної води у хвилину при максимально допустимій концентрації діоксиду хлору 0,4 мг/л.

> > > Завантажити буклет «Система дезінфекції питної води Grundfos Oxiperm Pro»

> > > Завантажити брошуру «Зроби свій бізнес чистим»

> > > Завантажити технічні дані системи дезінфекції питної води Grundfos Oxiperm Pro

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10