Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Система управління витратою повітря Systemair OPTIMA-RM

(20.11.2014)

Компанія Systemair випустила новий пристрій OPTIMA-RM, який служить для підтримання співвідношення між кількістю припливного і витяжного повітря у вентиляційній системі, де забір повітря здійснюється кількома VAV-регуляторами, а відведення повітря здійснюється одним центральним повітропроводом.

Systemair OPTIMA-RM

Система регулювання побудована так, щоб сума витрат повітря, що проходить через пристрій Systemair OPTIMA-RM, була в потрібному співвідношенні до витрати витяжного повітря, яке проходить через VAV-контролер Systemair OPTIMA-R. Уся система може бути налаштована таким чином, щоб забезпечувати рівноваговий, надлишковий або негативний тиск вентиляції в приміщенні. Налаштування перетворювача OPTIMA-RM і центрального витяжного регулятора OPTIMA-R можна змінювати на місці установки у відповідності з потребами користувача.

Systemair OPTIMA-RM

В цілому, VAV-контролери Systemair з перетворювачем OPTIMA-RM ідеально підходять для регулювання подачі повітря в декількох зонах, наприклад, в офісах, готельних номерах або конференц-залах, де кількість припливного повітря регулюється у відповідності з індивідуальними вимогами щодо опалення, охолодження або значення CO2 з урахуванням максимальної енергоефективності роботи вентагрегатів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

> > > Завантажити технічні дані перетворювача Systemair OPTIMA-RM

> > > Завантажити каталог «Регулятори постійної і змінної витрати повітря Systemair»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10