Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



CDP називає DAIKIN екологічним лідером

(20.11.2014)

Climate Performance Leadership Index​Компанія Daikin Industries, Ltd. була вперше обрана міжнародною некомерційною організацією CDP, яка активно виступає за оприлюднення інформації щодо кліматичних змін, таких як обсяги емісій парникових газів, для включення компаній, що особливо відзначилися, в індекс неурядової організації Climate Performance Leadership Index (CPLI).

Компанія Daikin стала другим виробником кліматичного обладнання, якого CDP включила в свій індекс CPLI. Нагадаємо, що у 2011 в даний індекс була включена компанія Mitsubishi Electric.

CDP працює з 767 інституційними інвесторами, які керують активами загальною вартістю US$92 трлн., а також мотивує їх до розкриття інформації та прийняття заходів щодо впливу їх комерційної діяльності на навколишнє середовище і природні ресурси. Відповідні анкети розсилаються більш ніж 5000 зареєстрованим компаніям по всьому світу з такими питаннями, як стратегія підприємства в умовах кліматичних змін, обсяги емісій парникових газів або енергоспоживання. Приблизно 2000 різних компаній розкривають подібну інформацію, яка потім аналізується і оцінюється.

Індекс CPLI, куди Daikin нещодавно був включений, відбирає компанії, які роблять кроки для пом'якшення наслідків кліматичних змін і пов'язаних з ними ризиків, а також готові до оприлюднення інформації. У поточному фінансовому році 187 компаній зі всіх континентів були відібрані для реєстрації в індекс CPLI, з яких 24 – японські. Один зі світових лідерів Daikin було кваліфіковано за встановлення глобальних цілей, стабільне зниження парникових газів та забезпечення прозорості за допомогою надання розкритої інформації щодо обсягів викидів третій стороні для контролю достовірності.

В якості компанії, яка забезпечує комфортний клімат всередині приміщень по всьому світу, Daikin істотно просунувся вперед у своєму бізнесі, переслідуючи поставлені цілі щодо екологічного захисту та розширення комерційної діяльності. Зниження емісії парникових газів є одним з найбільш важливих питань з управління. Крім того, в якості соціального внеску, Daikin бере участь у міжнародному екологічному проекті "Forests for the Air", ініційованому для захисту лісонасаджень у семи регіонах земної кулі від основної причини лісовинищення – незаконної вирубки лісів.

Компанія Daikin продовжить і в майбутньому активно займатися екологічною тематикою як з боку розвитку свого бізнесу, так і свого вагомого вкладу з метою реалізації сталого суспільства у світовому масштабі.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10