Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові внутрішні блоки теплових насосів Mitsubishi Electric Ecodan

(13.11.2014)

Компанія Mitsubishi Electric приступає до виробництва нового покоління внутрішніх блоків теплових насосів «повітря-вода» Ecodan, які перевершують в енергоефективності попередню серію на 17 відсотків.

Mitsubishi Electric в нових моделях вперше використовує запатентовану технологію Scale-Stop, яка знімає ризик вапняних відкладень у водяному контурі теплового насоса.

«Це наше п'яте покоління рішень на основі теплових насосів і ми доклали всі зусилля для досягнення максимальної ефективності і простоти монтажу і експлуатації», - пояснює Max Halliwell, менеджер з маркетингу Mitsubishi Electric. «Ми пишаємося тим, що були першими на ринку з низкою ініціатив в області теплових насосів, і нове покоління теплових насосів Mitsubishi Electric Ecodan продовжує цю тенденцію. Нове покоління теплових насосів Ecodan значно перевершує будь-які інші системи, які зараз пропонуються на ринку».

Mitsubishi Electric Ecodan FTC5

Ecodan був першим інверторним тепловим насосом, який отримав престижне маркування Eco Label. Це також єдиний тепловий насос «повітря-вода», який отримав знак Quiet Mark.

Наступне покоління теплових насосів Ecodan FTC5, яке буде доступне з січня 2015 року, включає в себе абсолютно новий спектр внутрішніх блоків, в яких зменшено теплові втрати, збільшена продуктивність і ефективність, зменшен час виходу системи на максимальну потужність, а також забезпечена легка установка і експлуатація. У всі нові моделі теплових насосів Mitsubishi Electric Ecodan вже в стандартній комплектації буде вбудована система віддаленого моніторингу енергоспоживання.

«Додавання системи моніторингу в Ecodan дозволить домовласникам домогтися максимальної ефективності використання систем опалення, які побудовані на основі теплових насосів, а також домогтися мінімізації експлуатаційних витрат», - додає Max Halliwell. «Застосування пластинчастих теплообмінників з примусовою конвекцією для нагріву води в баці замість природної конвекції збільшує значення ∆T, що збільшує ефективність і швидкість нагріву води».

Mitsubishi Electric Ecodan FTC5

У багатьох регіонах теплові насоси та інше опалювальне обладнання страждає від утворення накипу, що призводить до зниження продуктивності та енергоефективності систем опалення. У новому поколінні теплових насосів Mitsubishi Electric застосовується нова технологія Scale-Stop, яка локалізує утворення накипу в спеціальній пастці і не дає їй утворюватися всередині робочого контуру теплового насосу. Компанія Mitsubishi Electric гарантує відсутність утворення накипу в нових теплових насосах протягом 10 років навіть для регіонів з жорсткою водою.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10