Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Колектори Uponor Vario PLUS для підлогового опалення

(12.11.2014)

Втілення в життя нових ідей і постійне вдосконалення, не втрачаючи з уваги випробуваного і перевіреного – ось основа якості бренду Uponor. Використання новітньої технології разом з «ноу-хау» також довели свою спроможність при розробці пластикового колектору для підлогового опалення Uponor Vario PLUS. Безліч оптимізованих характеристик даного продукту є найкращим доказом цього. Модульна конструкція колектору Uponor Vario PLUS, виготовленого з армованого скловолокном поліаміду, дозволяє йому вирішувати безліч завдань під час проведення монтажних робіт.

колектор Uponor Vario PLUS

Наявність різних сегментів підключення і повна непотрібність інструментів дозволяють проводити швидкий монтаж в будь-яких умовах. Особливо корисне, з практичної точки зору, є те, що окремі компоненти пристрою приєднуються за допомогою спеціальної різьби та ущільнювальних кілець, що дозволяє легко зробити з'єднання вручну. Робота протікає швидко, а з'єднання виходить надійним.

колектор Uponor Vario PLUS

Новий колектор Uponor Vario PLUS стикується з іншими компонентами Uponor в лінійці пристроїв для систем підлогового опалення/охолодження. Це забезпечує простоту і ефективність роботи з відповідними фітингами, клапанами і елементами управління, що і гарантує виробник.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10