Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Холодильний модуль Systemair SoftCooler для вентиляційних агрегатів DVCompact

(09.11.2014)

Компанія Systemair розпочала виробництво нових холодильних модулів DVCompact SoftCooler для повітрооброблюючих агрегатів Systemair DVCompact. В залежності від типорозміру холодильна потужність нових модулів складає від 22,3 до 96,0 кВт.

Секція охолодження Systemair DVCompact SoftCooler являє собою комплектний агрегат з вбудованим охолодженням. Іншими словами, все електрообладнання і трубопроводи встановлені на заводі. Корпуси мають ту ж конструкцію, що і корпус агрегатів серії DVCompact, тобто шар мінеральної вати товщиною 50 мм між двома пластинами зі сталі з покриттям із сплаву цинку і алюмінію AlZn185 (Клас корозії C4).

Systemair DVCompact SoftCooler

Рис. Вентагрегат Systemair DVCompact з модулем SoftCooler.

На передній панелі DVCompact SoftCooler є великі двері для легкого доступу до компонентів. Новий холодильний модуль оснащений також вбудованим вікном і дверцятами панелі управління для легкого доступу та огляду під час роботи. Ця секція випускається в семи типорозмірах і 12 варіантах потужності, сумісних з вентиляційними агрегатами Systemair DVCompact.

Завдяки інверторному управлінню потужністю компресора холодильний модуль Systemair DVCompact SoftCooler буде більш точно підтримувати температуру повітря. Це дозволяє домогтися кращого комфорту в приміщенні. Також завдяки інверторному управлінню здійснюється споживання тільки необхідної кількості електроенергії, що набагато економічніше в порівнянні зі стандартною системою «старт/стоп», що в свою чергу, позитивно позначається на коефіцієнті СОР.

Теплообмінник вже встановлено в холодильний модуль Systemair DVCompact SoftCooler і всі з'єднання трубопроводів виконані. Теплообмінники випарника і конденсатора встановлені з одного боку корпусу, тому з'єднання трубопроводів між ними акуратні і зручні в обслуговуванні. Теплообмінники відповідають поперечному перерізу агрегату і використовують доступну площу потоку повітря. Це забезпечує низьку швидкість і мале падіння тиску. Завдяки цьому виключається перенесення конденсату.

В агрегаті DVCompact SoftCooler використовується холодоагент R410A. Холодоагент заправлений на заводі, а його кількість зазначено на секції охолодження. Перед заповненням холодоагентом R410A проводяться тривалі випробування вакуумом для забезпечення абсолютної герметичності контурів охолодження.

Холодильна секція DVCompact SoftCooler постачається з готовою проводкою, тобто електрикам залишається тільки виконати підключення до мережі. Усі типорозміри DVCompact SoftCooler забезпечені зовнішнім захисним вимикачем для відключення всіх фаз живлення.

Управління секцією охолодження DVCompact SoftCooler здійснюється в міру необхідності за допомогою контролера на агрегаті. DVCompact оснащений контролером Corrigo E28. Функції контролера для управління DVCompact SoftCooler налаштовані на заводі. Деякі налаштування необхідно виконати при введенні в експлуатацію. Ці налаштування можна виконати на дисплеї блоку управління або на ПК за допомогою безкоштовної програми конфігурування для ПК E-tool.

> > > Завантажити буклет «Systemair DVCompact SoftCooler: Оптимальний клімат і простота монтажу»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10