Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові кондиціонери Daikin з холодоагентом R32 і мікроканальними теплообмінниками

(05.11.2014)

Компанія Daikin готується до початку продажів на японському ринку кондиціонерів комерційного призначення потужністю до 16 кВт, що працюють на основі холодоагенту R32 і повністю оснащені алюмінієвими мікроканальними теплообмінниками.

Daikin Five Star Zeas

Нова комерційна спліт-система Daikin Five Star Zeas, запланована до презентації в Японії до 2 лютого, відрізняється «подвійним мікроканальним» алюмінієвим теплообмінником, а також використанням нового холодоагенту R32 з низьким Потенціалом Глобального Потепління GWP, якому компанія Daikin віддала перевагу перед холодоагентом R410A. Дане поєднання технологій дозволило компанії Daikin домогтися істотного підвищення ефективності своїх нових комерційних кондиціонерів.

Повністю алюмінієвий теплообмінник розроблений з великою кількістю охолоджувальних каналів перетином менш ніж 1 мм і ребрами, розташованим пліч-о-пліч у два ряди. Мікроканальна технологія забезпечує також 25%-е зниження кількості хладагенту, яким заправлений кондиціонер.

Daikin Five Star Zeas

Рис. Порівняння існуючого теплообмінника з новим мікроканальним алюмінієвим теплообмінником.

Всього дев'ять типорозмірів від 1.5 до 6 к.с. готуються до виходу на японський ринок з розширеним діапазоном внутрішніх блоків, який налічує 12 різних моделей.

Час виходу нових кондиціонерів Daikin Five Star Zeas на ринок за межами Японії не анонсувався.

За більш детальною інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилеру Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10