Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія JS Humidifiers перейменована в Condair plc

(04.11.2014)

JS Humidifiers, дочірнє підприємство Condair Group, перейменована в Condair plc. Ставши членом Condair Group в 2011 році, компанія продає весь спектр продукції Condair Group у Великій Британії, а також виробляє зволожувачі JS Humidifiers, які поширюються по всьому світу через глобальну мережу продажів Condair Group.

Condair plc

Condair Group має офіси та відділи продажу в 14 країнах світу і дистриб'юторську мережу в 45 країнах, які пропонують продукцію, розроблену і виготовлену на шести заводах.

Condair plc

На своєму заводі в Littlehampton, компанія Condair plc, раніше відома як JS Humidifiers, виробляє запущені нещодавно системи випарного зволоження Condair ME, зволожувачі Condair JetSpray на стислому повітрі, системи зворотнього осмосу PureFlo для застосування разом з зволожувачами. Весь спектр зволожувального обладнання, яке випускає завод Condair plc, буде продаватися під єдиним глобальним брендом - Condair. Повітряні завіси і осушувачі, які Condair Group виробляє у Великій Британії, будуть поставлятися під старими назвами JS Air Curtains і JS Desiccants відповідно.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10