Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mitsubishi Electric отримує нагороду від USGBC

(02.11.2014)

Компанія Mitsubishi Electric завоювала одну з найпрестижніших нагород у галузі енергоефективності - USGBC 2014 Best of Building Award у категорії кліматичної техніки.

U.S. Green Building Council або USGBC (в перекладі українською мовою - Американська рада з зеленого будівництва) обирає кандидатів на премію виключно з компаній, чиє обладнання застосовується на об'єктах, що пройшли сертифікацію LEED. Система сертифікації зеленого будівництва LEED є міжнародно визнаною, відповідність її стандартам є одним із самих вагомих заходів з контролю якості проектування і будівництва. Система LEED розроблена в 1993 році асоціацією US Green Building Council.

Mitsubishi Electric USGBC 2014 Best of Building Award

Особливість присудження премії Best of Building Award полягає у відкритому процесі розгляду технічних критеріїв якості обладнання, де рішення приймається колегіально більш ніж 15 тисячами експертів, які перебувають у USGBC.

Лауреатом премії USGBC 2014 Best of Building Award в номінації Кращий продукт для HVAC стала нова VRF-система Mitsubishi Electric R2 з рекуперацією тепла.

«Для нас велика нагорода бути відзначеними асоціацією USGBC як переможці у такої престижної премії», - каже Allan Dziwoki, старший віце-президент з продажу, маркетингу та операцій, Mitsubishi Electric USA. «Цей конкурс демонструє важливість інновацій в зеленому будівництві, і ми дуже раді бачити, що VRF-системи Mitsubishi Electric визнаються кращими в такій престижній категорії, як системи вентиляції і кондиціонування».

«USGBC являє собою різнобічну спільноту лідерів будівельної індустрії, які внесли значний внесок у розвиток зеленого будівництва», - сказав Mahesh Ramanujam, головний операційний директор, USGBC. «Ми вітаємо компанію Mitsubishi Electric, яка в цьому році отримала перемогу в настільки значущої категорії за нові досягнення в галузі енергоефективності. У спільноти експертів USGBC в цьому році не було навіть тіні сумніву щодо питання, хто стане переможцем в номінації систем вентиляції та кондиціонування».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10