Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Eaton анонсувала передовий PDU-блок

(01.11.2014)

Eaton ePDU G3 ManagedАмериканські фахівці у галузі управління системами електроживлення з компанії Eaton підготували новий блок розподілу живлення (PDU) для дата-центрів. Вендор розширив свій асортимент за рахунок моделі під назвою ePDU G3 Managed. Пристрій дозволяє операторам серверних ферм вимірювати енергоспоживання і управляти їм на рівні окремої розетки. Похибка вимірювань в даному випадку становить одину відсотку. Представники Eaton відзначають, що подібні функціональні можливості значно спрощують розрахунок коефіцієнта ефективності використання енергії (Power Usage Effectiveness; PUE).

Новий PDU-блок може відключати певні сервери в певний час доби, завдяки чому оператори ЦОД отримують можливість автоматизувати процес мінімізації експлуатаційних витрат шляхом знеструмлення частини машин в періоди пікового навантаження на центральну електромережу, коли вартість електрики досягає максимуму.

Новий представник лінійки ePDU може справлятися з IT-навантаженням до 17.3 кВт. Машина має РК-екран з сенсорним управлінням, розетки з кольоровим кодуванням і модульні лічильники з можливістю гарячої заміни. Крім того, пристрій може похвалитися запатентованою системою гасіння ударів і вібрації. Кожен ePDU G3 Managed можна послідовно з'єднати з трьома іншими блоками, завдяки чому чотири пристрої будуть обслуговуватися тільки одним мережевим портом, і їм буде присвоюватися тільки одна IP-адреса. Це дозволяє знизити витрати на підключення PDU-блоків до корпоративної мережі на 75 відсотків, а також мінімізувати складність цієї процедури.

Нові PDU-блоки оптимізовани для роботи у зв'язці з комплектом програмного забезпечення для управління електророзподільною інфраструктурою Intelligent Power Manager від компанії Eaton, яке, у свою чергу, сумісне з популярними системами віртуалізації на зразок VMware vCenter Server.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10