Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power оголошує про створення науково-дослідного центру для просування технології Thermal Management для ЦОД

(28.10.2014)

Компанія Emerson Network Power сьогодні представила інформацію щодо створення інноваційного центру, який буде побудований в штаті Огайо, США, з просування наукових досліджень і розробці технологій Thermal Management для центрів обробки даних.

Інноваційний центр Emerson Network Power площею 3570 квадратних метрів, який вже отримав назву «спіраль», планується відкрити на території Дейтонської університету в Огайо у кінці 2015 року. Інженери Emerson Network Power будуть співпрацювати з фахівцями і студентами Дейтоновского університету для розвитку нових інтелектуальних технологій охолодження і управління, підвищення ефективності використання енергії, збільшення частки «вільного охолодження» і захисту критично важливих додатків (новий пакет технологій отримав умовну робочу назву Thermal Management Technology).

Новий дослідницький центр Emerson Network Power у Дейтоні

«Складний, динамічний характер сучасних центрів обробки даних вимагає більше, ніж просто нові технології охолодження», - сказав Джон Шнайдер, віце-президент і генеральний менеджер нового напряму Thermal Management в компанії Emerson Network Power. «Науково-дослідний центр в Дейтоні сприятиме амбітній спільній роботі з проведення досліджень і розробці інноваційних інтелектуальних систем охолодження і управління для вирішення завдань, які стоять перед менеджерами ЦОД».

Новий дослідницький центр буде сконцентрований на подальшому вдосконаленні та розвитку передових технологій Emerson Network Power, які закладені в геотермальну систему охолодження для ЦОД Liebert DSE і систему управління Liebert iCOM.

В новому дослідницькому центрі буде задіяно 35-50 інженерів компанії Emerson Network Power. Обсяг інвестицій складе $35 млн. доларів США.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10