Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Телекомунікаційний шлюз Dantherm Flexibox для управління кондиціонерами

(11.10.2014)

Новий телекомунікаційний шлюз Dantherm Flexibox - це, по суті справи, пульт управління кондиціонером на Вашому ноутбуці, планшеті або смартфоні.

Dantherm Flexibox, в основному, призначений для управління кліматичним обладнанням, яке встановлено на шельтерах. Для телекомунікаційних компаній є життєво важливим моніторити і керувати кліматичними системами, які підтримують необхідні параметри температури і вологості повітря в шельтерах. Dantherm Flexibox дозволяє збирати і аналізувати дані, які надходять з датчиків. Після обробки даних, що надійшли з допомогою відповідного програмного забезпечення система управління здатна реалізовувати оптимальні кліматичні стратегії для всієї мережі шельтерів телекомунікаційного оператора.

Dantherm Flexibox

Компанія Dantherm у програмному пульті управління реалізувала цілодобове, в режимі реального часу, спостереження за станом кліматичних параметрів у шельтеру. Система управління здатна подавати сигнали у наступних випадках:

  • аварія (несправність) кондиціонера;
  • вихід параметрів температури за встановлені межі;
  • вихід параметрів вологості за встановлені межі.

За допомогою шлюзу Dantherm Flexibox можливе визначення несправностей та видача відповідних сигналів у службу сервісу. Новий шлюз від компанії Dantherm має можливість включати резервну систему кондиціонування. Типи доступу для сервісних служб:

  • on-line моніторинг;
  • SMS-повідомлення;
  • лист по E-mail.

Всі дані, які надходять в систему моніторингу та управління, зберігаються в «хмарному» сервісі і доступні в будь-який час з будь-якої точки земної кулі.

> > > Завантажити брошуру «Телекомунікаційний шлюз Dantherm Flexibox»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10