Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Оновлення програми підбору Fujitsu Design Simulator

(07.10.2014)

Оновилася програма підбору мультизональних і мульти-спліт систем Fujitsu. У новій версії програми Design Simulator розширена база даних.

Програма Design Simulator дозволяє легко та швидко підготувати проект мультизональної системи Fujitsu. Ви можете задати всі параметри VRF-системивручну або використовувати програму в автоматичному режимі, і тоді Design Simulator підбере компоненти системи виходячи з базових ввідних.

Програма Fujitsu Design Simulato

Введіть необхідну Вам кількість і тип внутрішніх блоків, необхідну потужність, виберіть опції і системи управління, а програма Fujitsu Design Simulator зробить все інше. Ви побачите список матеріалів, схему трубної лінії та лінії комунікацій, специфікації обладнання, розрахунок обсягу холодоагенту і багато іншого.

Коли проект буде готовий, Ви можете завантажити його у відповідному форматі. Проектувальникам будуть корисні 2D і 3D креслення в AutoCAD, а менеджер по продажам зможе використовувати звіт у програмі Word і Excel в якості готової комерційної пропозиції – досить додати ціни і вказати контакти Вашій компанії.

> > > Завантажити програму Fujitsu Design Simulator ver.1.6.3.00

> > > Завантажити інструкцію щодо активізації додатка для програми Fujitsu Design Simulator ver.1.6.3.00

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10