Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Systemair EC-Basic - нові елементи управління рекуперативними установками SAVE

(02.10.2014)

В цілях спрощення управління рекуперативними вентиляційними установками SAVE компанія Systemair розробила нові типи бездротових контролерів/датчиків, які об'єднані в лінійку пристроїв під назвою EC-Basic. Зараз в лінійку обладнання EC-Basic входять:

  • Бездротовий контролер/пульт управління Smart Dial;
  • Бездротовий датчик концентрації вуглекислого газу Smart CO2;
  • Бездротовий датчик рівня вологості Smart H;
  • Бездротовий порт Smart DI для підключення будь-яких аналогових датчиків присутності, температури, тиску, освітлення т.д.;
  • Комунікаційний шлюз Smart Gate.

Systemair EC-Basic

Бездротовий пульт управління Systemair Smart Dial був спроектований так, щоб з його допомогою можна було легко і просто управляти рекуперативною припливно-витяжною установкою Systemair SAVE. У новому бездротовому пульті управління Systemair Smart Dial натисненням однієї кнопки можна просто активувати режим «вихідного дня», режим «гості» або автоматичний режим, коли вентиляція працює на основі значень, які надходять з датчиків СО2 та/або вологи. За допомогою нового «розумного» контролера рекуперативні вентиляційні агрегати Systemair SAVE точно і з чудовими показниками енергоефективності підтримують в приміщенні необхідні параметри температури, рівня вологості і витрати повітря. Зв'язок пульта керування Smart Dial з вентиляційною установкою Systemair SAVE здійснюється через комунікаційний шлюз Smart Gate. Живлення пульта здійснюється з допомогою батарейок типу АА.

Бездротові датчики Smart CO2 і Smart H дозволяють регулювати роботу вентагрегата на основі, відповідно, концентрації СО2 в повітрі та відносної вологості. Завдяки бездротовому виконанню датчики дуже легко можна встановити у вже існуючих приміщеннях, в яких виконані ремонтні роботи. Передача даних з датчиків у вентиляційну установку здійснюється через комунікаційний шлюз Smart Gate. Датчик CO2 живиться від електромережі 230 В, діапазон виміру концентрації CO2 - 400-2000 проміле. Датчик вологості Smart H розрахований на живлення від батарейок АА, діапазон вимірювання рівня відносної вологості - 0-100%. Інший варіант управління рекуперативної вентиляцією полягає у використанні бездротового цифрового порту керування Smart-DI, до якого можна підключити будь-датчик (тиску, переміщення, тощо).

Зв'язок між рекуперативною припливно-витяжною установкою Systemair SAVE і бездротовими пристроями з лінійки EC-Basic здійснюється через комунікаційний шлюз Smart Gate. Шлюз Systemair Smart Gate встановлюється поряд з вентагрегатом. Живлення здійснюється від вентиляційної установки, підключення здійснюється за допомогою кабелів з роз'ємами RJ11.

Systemair Smart Gate

Нові елементи управління від компанії Systemair відповідають вимогам наступних європейських CE стандартів: EN 60730-1, EN 61000-6-3, EN 61000-6-1. Клас захисту всіх пристроїв лінійки EC-Basic - IP30.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10