Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Чілери Daikin Magnitude WMC з водяним охолодженням і функцією RapidRestore

(30.09.2014)

Коли такі вкрай важливі об'єкти, як лікарні, центри обробки даних і школи, відчувають перебої в подачі електроенергії, це може обернутися справжньою катастрофою для тих, кого це хоч трохи зачепило. Але завдяки, в два рази більш швидкому, ніж у стандартних блоках систем ОВВК, запуску компресора і часу завантаження, чілери Daikin Magnitude WMC з функцією RapidRestore від Daikin Applied подарують власникам нерухомості справжній спокій під час відключення електроживлення.

Чілери Daikin Magnitude WMC

За рахунок нової функції RapidRestore, чілери Magnitude WMC мають тепер найкращими показниками на ринку: з часу запуску компресора – 43 секунди; система запускається дуже швидко, набираючи до 80% продуктивності всього за 120 секунд після того, як відновиться електроживлення. Ця функція спрощує експлуатацію чілерів за рахунок зниження вимог до додаткової акумуляції енергії для критично важливих додатків та скорочення потреби в ручному втручання обслуговуючого персоналу. Крім того, чілери Daikin Magnitude з магнітними підшипниками збільшують період безперервної роботи, скорочують можливий час перебоїв в роботі обладнання і забезпечують більшу стабільність температури води. Функція RapidRestore ідеально підійде для більшості комерційних підприємств, в тому числі і для лікарень, невеликих і середніх за розмірами центрів обробки даних, шкіл і офісних будівель.

«Daikin Applied прагне надати клієнтам широкий асортимент ефективних і надійних рішень, а з додаванням функції RapidRestore до моделей чілерів Magnitude WMC, тепер ми можемо запропонувати найбільш широкий спектр продукції. Причому функцією RapidRestore можуть бути оснащені чиллери як з водяним, так і з повітряним охолодженням», - зазначив Білл Дітріх (Bill Dietrich), генеральний директор з виробництва чілерів в компанії Daikin Applied. «Ця технологія є ще одним прикладом того, як у компанії Daikin Applied підтримуються традиції в наданні обладнання преміум-класу, яке відрізняється низьким значенням експлуатаційних витрат».

З більш ніж 3000 установок даної системи по всьому світу, безолівна технологія компресора з магнітними підшипниками Magnitude є перевіреним рішенням для зниження експлуатаційних витрат і витрат на електроенергію, забезпечуючи при цьому високий рівень надійності. Безолівна технологія знижує витрати на обслуговування, завдяки відсутності традиційних підшипників або системи маслообеспечения. Стабільний рівень ефективності роботи холодильної машини і її продуктивність забезпечуються за рахунок конструкції безолівной системи, яка підтримує експлуатаційні характеристики на рівні «нового» обладнання за допомогою усунення втрат теплопередачі, коли оліва забруднює холодоагент і накопичується у випарнику. Холодильні машини Magnitude також відповідають критеріям міжнародної системи сертифікації LEED (Leadership in Energy and Environmental Design, з англ. Лідерство в енергетичному та екологічному проектуванні).

Функція RapidRestore являє собою лише одну з багатьох інновацій Daikin Applied, пов'язаних з серією Magnitude. Компанія також нещодавно оголосила про розширення модельного ряду чілерів Magnitude WMC, за рахунок чілерів чотирьох додаткових типорозмірів: 125, 200, 225 і 275. Також зміни відбудуться і в модельному ряді чілерів Magnitude WME, за рахунок збільшення їх холодопродуктивності до 1500 тонн, що дозволить пропонувати чиллери Daikin серії Magnitude в діапазоні холодопродуктивності від 100 до 1500 тонн.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10