Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Оновлення модельного ряду компактних вентиляційних установок Lessar

(25.09.2014)

Починаючи з вересня 2014 року весь модельний ряд компактних припливно-витяжних установок торгової марки Lessar оснащується високотехнологічною системою автоматики серії V4, яка істотно розширює функціональні можливості вентустановки.

Серед технологічних нововведень можна виділити трьохпозиційне управління для шестигранного рекуператора з байпасній заслінкою, плавне регулювання швидкості обертання ротора, а також застосування високопродуктивних вентиляторів з ЄС-двигунами і вбудованою системою автоматичного управління.

вентустановки Lessar

Нова система автоматики дозволила розмежувати інтерфейс і сервісні рівні доступу до налаштувань агрегату, що дозволяє уникнути поломки компонентів вентустановки Lessar з-за введення помилкових налаштувань. Крім того, установку можна запрограмувати на роботу за певним часовим графіком, а також здійснювати включення і вимикання агрегату, використовуючи зовнішні датчики руху. Варто відзначити такі функції, як рекуперація холоду, можливість управління ротором і функція провітрювання.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10