Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Оборот європейського ринку обладнання для охолодження ЦОД

(24.09.2014)

Якщо вірити свіжому прогнозу консалтингової компанії Micro Market Monitor, оборот європейського ринку обладнання для охолодження центрів обробки даних буде збільшуватися в середньому на 9.8% на рік у період з 2013 по 2018 рр.. і досягне до кінця розглянутого періоду позначки в $ 2.1 млрд.

Ця цифра відображає виручку з продажу відповідного апаратного та програмного забезпечення (кондиціонери, чилери, економайзери, градирні, внутрирядні системи охолодження, софт для управління системою охолодження і так далі), а також фінансові надходження від надання супутніх послуг (проектування та інтеграція, послуги з організації моніторингу та інші професійні послуги).

Оборот європейського ринку обладнання для охолодження ЦОД

Експерти відзначають, що Європа є другим за величиною ринком після Північної Америки. Причому місцеві покупці все частіше віддають перевагу найбільш екологічним технологіям охолодження, рухомі регулюючими нормами ЄС в галузі охорони навколишнього середовища, які постійно стають більш жостокими. Цей регіон також характеризується великою кількістю кваліфікованої робочої сили, що необхідна для здійснення різних операцій з допоміжною інфраструктурою ЦОД, завдяки чому корпоративні клієнти можуть при необхідності і наявності достатньої кількості вільних ресурсів оперативно модернізувати системи охолодження своїх серверних ферм, стимулюючи бізнес вендорів, готових пропонувати усе більш інноваційні продукти.

Фахівці Micro Market Monitor визнають, що з-за економічної невизначеності у більшості європейських країн і складній геополітичній ситуації будівництво нових дата-центрів в цьому регіоні буде менш інтенсивним, ніж передбачалося раніше, що негативно позначиться і на стані ринку систем охолодження ЦОД. Але ці перешкоди, як очікується, будуть успішно подолані вже в середньостроковій перспективі. На думку експертів компанії Micro Market Monitor, основними гравцями європейського ринку систем охолодження ЦОД в прогнозному періоді будуть такі вендори: Emerson Network Power, Schneider Electric, Eaton, Rittal Corporation.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10