Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Чилери серії ATS компанії McQuay отримали схвалення програми ECA

(19.09.2014)

Чилери серії ATS виробництва McQuay, що позиціонуються виробником як найбільш передові рішення, схвалені Програмою ECA (Enhanced Capital Allowance - Схема збільшення капітальних податкових вирахувань) під егідою фонду Carbon Trust, що займається проблемами скорочення викидів парникових газів.

Щоб отримати схвалення ECA, продукція повинна відповідати певним критеріям енергозбереження.

Як правило, 20% річних витрат на енергетичні потреби підприємств витрачаються даремно через використання енергетично неефективного обладнання.

Фонд Carbon Trust, який курирує програму ECA від імені уряду Великобританії, націлений на стимулювання бізнесу вкладати гроші в енергозберігаючі технології. Критерії переглядаються з року в рік, щоб йти в ногу з технічним прогресом.

ECA надає податкові пільги (знижки) на капіталовкладення в обладнання, яке відповідає енергозберігаючим критеріям. В рамках даної програми, 100% від інвестицій можуть бути списані за рахунок оподатковуваного прибутку за той рік, в якому було куплено обладнання.

Нещодавнє збільшення порогових значень ефективності для систем кондиціонування повітря гарантує те, що тільки перші 20% найбільш ефективної продукції мають право брати участь у програмі ECA.

Джеймс Хенлі (James Henley), менеджер з охолоджуючих апаратів (чилерів) в компанії McQuay, каже: «Використовуючи високоякісне і енергоефективне обладнання, в довгостроковій перспективі ваш бізнес заощадить значні суми грошей за рахунок скорочення витрат на електроенергію».

Чилери McQuay ATS

Продукція McQuay знаходиться в списку на сертифікацію всієї лінійки ATS XE і блоків PR.

«Чилери McQuay ATS тепер офіційно визнані фондом Carbon Trust як одні з найбільш ефективних холодильних установок на ринку. Ми сповнені рішучості зробити реальні капіталовкладення в розробку і розвиток наших систем, які дешевше в експлуатації і призводять до меншого об'єму викидів CO2. Продукція, схвалена ECA, може бути на 18% ефективнішою, ніж та продукція, яка не задовольняє вимоги ECA. Ми очікуємо, що в наступному році у нас буде більше виробів, які будуть відповідати новим критеріям енергоефективності ECA, продиктованих європейським сезонним коефіцієнтом енергоефективності», - додав пан Хенлі.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10