Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



DuPont покладає великі надії на новий незаймистий холодоагент HFO-1336mzz

(18.09.2014)

DuPont HFO-1336mzzКомпанія DuPont анонсувала плани з повномасштабного виробництва гидрофторолефина в якості холодильного та спінюючого агента з метою задоволення зростаючого попиту на рішення, що знижують значення Потенціалу Глобального Потепління GWP і підвищують рівень енергоефективності.

Після попереднього повідомлення про майбутній випуск невеликої комерційної партії холодоагенту HFO-1336mzz, доступної в кінці 2014 року, DuPont нещодавно оголосив про повномасштабне комерційне виробництво на своєму підприємстві в Китаї у другій половині 2016 року.

За словами виробника, робоча речовина HFO-1336mzz є пріоритетною технологією для багатьох хладагентных додатків завдяки унікальним низьким значенням Потенціалу Глобального Потепління GWP, незаймистості, високої ефективності і високої термостійкості. DuPont активно розробляє кілька нових охолоджуючих рідин на основі гідрофторолефіна HFO-1336mzz для цілого ряду проектів в таких сегментах як традиційні чилерні системи і рекуперація відпрацьованого тепла, включаючи високотемпературні теплові насоси і системи, що працюють на органічному циклу Ренкіна. Словом, дані робочі речовини демонструють вельми багатообіцяючі результати як в лабораторних, так і в польових умовах.

Thierry Vanlancker, президент підрозділу DuPont Chemicals & Fluoroproducts, зокрема сказав:“DuPont продовжує збільшувати поставки цього передового продукту, а також інвестувати в великомасштабне і низьковитратне виробництво з метою утвердження холодоагенту HFO-1336mzz в якості реакції на нормативні та екологічні вимоги. Наша компанія стане першим в галузі постачальником робочої рідини HFO-1336mzz і твердо має намір здійснювати подальші вкладення у цю продукцію по мірі зростання попиту".

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10