Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Carrier виграє судову справу у Daikin про порушення патентних прав на інноваційну технологію Infinity

(17.09.2014)

Журі присяжних в окружному суді США по округу штату Делавер виявив, що Goodman Manufacturing Company, підрозділ Daikin Group, по кількох пунктах і в грубій формі порушив патентні права компанії Carrier. Позив до суду компанія Carrier подала тоді, коли не змогла в позасудовій формі врегулювати питання по захисту своїх авторських прав на інноваційні технології Infinity (згідно патенту США № 7,243,004), які компанія Daikin Group стала застосовувати на території США у своїх продуктах через свій підрозділ Goodman Manufacturing Company.

Журі присягних підтвердило також всю обгрунтованість прав компанії Carrier на патент США № 7,243,004. Зараз у судовому процесі зроблено перерву, щоб судові органи могли визначити збитки, які компанія Carrier зазнала у зв'язку з порушенням її авторських прав на технології Infinity. Експерти у сфері відшкодування збитків за порушення авторських прав відзначають, що в області кондиціонування і вентиляції ще не було такого великого позову. За їх словами розмір компенсації від Daikin Group на користь Carrier може становити декілька мільярдів доларів США і перевищити всі капіталовкладення Daikin на покупку компаній McQuay і Goodman.

Carrier Infinity

Системи Carrier Infinity вперше були представлені, як прототип, на виставці «Air Conditioning Contractors of America (ACCA) Conference & Indoor Air Expo» в Сан-Антоніо, США у 2006 році. Їх масове серійне виробництво компанія Carrier розгорнула з початку 2011 року. Carrier Infinity - серія продуктів, яка складається з кондиціонерів, теплових насосів, систем вентиляції та очищення повітря для застосування в приватних житлових будинках. Практично всі будинки в США, які мають почесний сертифікат LEED в області енергоефективності використовують системи вентиляції і кондиціонування Carrier Infinity.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10