Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Опалення, кондиціювання та вентиляція з Майстром енергозбереження

(16.09.2014)

Hoval RoofVent twin pumpКонцерн MTD (США) - один з найбільших в світі виробників моторизованих садових інструментів - побудував новий пресовий завод в районі озера Балатон. Для опалення нових залів шукалися інноваційні рішення в якості альтернативи стандартним газовим приладам. Саме таке обладнання проектувальники з екологічно-свідомої компанії знайшли в Hoval.

Інсталяція з 13 дахових вентиляційних установок Hoval RoofVenf twin pump має значні переваги для системного оператора MTD. Це стосується не тільки роботи, але й ефективності та екологічно чистого характеру установок, елементи яких використовують тільки поновлювані джерела енергії.

Hoval RoofVenf twin pump - система з вражаючими характеристиками

Система має продуктивність 7000 кубометрів повітря на годину та складається з компактного вентиляційного пристрою з високоефективним пластинчастим теплообмінником та 2 реверсивних теплових насосів для опалення та охолодження.

Коли справа доходить до виконання вимог Закону про відновлювану енергію в опаленні, ця комбінація виявляється вдвічі вигіднішою. Закон передбачає, що не менше, ніж 50% регенеративної енергії має використовуватися для опалення та охолодження будинків. В цьому випадку регенеративна енергія забезпечується тепловим насосом. Проте, відповідно до вимог Закону, тільки операції обігріву можуть бути прийняті до уваги, а не робота охолоджуючого обладнання. Крім того, результат рекуперації тепла установкою можна вважати джерелом альтернативної енергії.

Ці вимоги виконані з таким результатом: ефективність сухої рекуперації тепла - 75%, показник продуктивності - 13,7, що переконливо перевищує необхідні мінімальні значення 70% і 10 відповідно. Залежно від температурних умов, відновлена потужність може складати до 78 кВт.

Реверсивний тепловий насос ефективно використовує енергію зовнішнього повітря з коефіціентом COP 4,09 для опалення та EER 3,77 для охолодження. Установки Hoval RoofVent twin pump управляються системою керування DigiNet, яка була розроблена спеціально для потреб операторів децентралізованих систем.

Hoval RoofVent twin pump
Продуктивність по повітрю
7100 м3/год
Продуктивність по теплу
32-134 кВт
Продуктивність по холоду
28-82 кВт
Температурна ефективність
84%

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10