Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Прогноз ринку засобів управління системами побутового опалення: зростання 22% до 2017 року

(05.09.2014)

Враховуючи зростаючий і змінливий ринок систем управління опаленням житлових приміщень, Британська Асоціація Маркетингових Досліджень та Інформації в Галузі Будівництва BSRIA приступила зараз до нового дослідження Європейського сегменту засобів управління водяними системами опалення та охолодження з окремим аналізом Франції, Німеччини, Італії, Польщі, Великобританії та інших країн континенту.

Дослідження сегментовано по об'єктах житлового і комерційного призначення, включаючи докладний розгляд клапанів і клапанних приводів.

Прогноз ринку засобів управління системами опалення житлових приміщень

Рис. Прогноз ринку засобів управління системами опалення житлових приміщень за типом пристрою, об'ємний показник.

Дослідження вельми своєчасно унаслідок стійкого руху в напрямку енергоефективності та енергозбереження, що спостерігається у всіх країнах Європейського Союзу і, як результат намічених цілей щодо захисту навколишнього середовища, засоби управління водяними системами, як у комерційних, так і побутових додатках, отримали підвищену ступінь важливості.

Технологічний розвиток призводить до значних змін способів управління водяними системами опалювання з метою підвищення ефективності та зниження експлуатаційних витрат. Ручне управління все більше поступається електронним засобам, що реагують на зміну навколишніх умов і передбачають установку як зовні, так і всередині будинку. Тенденція у бік зв'язку з мобільними пристроями користувачів також все сильніше впливає на цей сегмент, забезпечуючи йому захоплюючі перспективи в майбутньому.

Асоціація BSRIA надасть також звітну інформацію за розміром ринку та ринкової сегментації, а також прогнози на найближчі роки. Крім того, детально будуть представлені конкурентне середовище і відповідні ринкові частки.

Попередні дослідження і дані інших досліджень виявили наступне:

Ринок поділяється на кілька сегментів:

  • Засоби управління водяними системами, включаючи клапани та клапанні привод;
  • Системні контролери;
  • Кімнатні термостати.

Попереднє дослідження BSRIA визначило розмір Європейського ринку рівного приблизно €1.7 млрд., а річний обсяг цієї продукції лише у Франції, Німеччині і Великобританії становить понад 40 млн. систем.

На тлі млявого – в кращому випадку – ринку бойлерів, BSRIA очікує значне 22% зростання протягом прогнозованого періоду.

Ринок засобів управління системами опалення житлових приміщень

Рис. Ринок засобів управління системами опалення житлових приміщень, порівняння по країнам, ‘Розумний будинок’ проти традиційного.

Кількісне співвідношення ‘інтелектуальних’ засобів управління систем опалення як частини ‘Розумного будинку' або систем управління внутрішнім (домашнім) споживанням HEMS, тобто централізованих багатофункціональних засобів управління, вже відчутно в Німеччині та інших країнах Європи, і обіцяє подальше зростання.

Нове дослідження також забезпечить всебічний аналіз обсягу ринку, сегментації, ринкових стимуляторів і визначить ключових гравців за типом продукції на кожному ринку.

Досліджувані сегменти включають:

  • Клапани: балансувальні, кульові, поворотні байпасні, (вимикаючі), змішувальні, запобіжні, магістральні, захисні, термостатичні змішувачі, інші спеціалізовані типи;
  • Радіаторні клапани: ТРВ (без електроприводу), ТРВ (програмовані), інші радіаторні клапани (мануальні);
  • Приводи (актуатори): поворотні і лінійні клапани, термостатичні;
  • Системні контролери: перемикачі, датчики, погодні компенсатори, мультизональні контролери;
  • Кімнатні термостати: програмовані та непрограмовані.

Ринок засобів управління системами опалення житлових приміщень

Рис. Ринок засобів управління системами опалення житлових приміщень за типами пристроїв у грошовому вираженні.

Нове дослідження BSRIA охоплює також усі регулюючі клапани для водяних систем, включаючи комерційні бойлери та чилерні охолоджувальні контури. Незважаючи на важливість і зростаючу динаміку цього ринку, будь-якого вичерпного огляду щодо розміру та сегментації ринку для даного типу пристроїв на даний момент не існує. Засоби керування для систем опалення та охолодження містять надзвичайно широку номенклатуру різних видів продукції, яка не піддається простій класифікації.

Завдяки тісним і багаторічним контактам Асоціації BSRIA з виробниками засобів управління для опалювальних систем, організація має всі можливості забезпечити ринок надійної і чітко структурованою інформацією по засобам управління водяних систем опалення та охолодження.

Звіт BSRIA надасть дані щодо розміру та сегментації ринку, прогнозами на найближчі п'ять років, а також поточного конкурентного середовища і ринкових часток.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10