Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Climate Technologies на виставці Chillventa 2014

(27.08.2014)

Компанія Emerson Climate Technologies, підрозділ компанії Emerson візьме участь у виставці Chillventa 2014, де представить технології, які були створені з урахуванням сучасних тенденцій і вимог ринку: торгові марки Copeland, Alco Controls і Dixell, а також рішення Emerson Industrial Automation. Нові розробки Emerson відповідають запитам не тільки сьогоднішнього, але й завтрашнього дня: продукція компанії відповідає вимогам стандартів, прийнятих у відношенні фторовмісних парникових газів, а також вимогам Директиви з екодизайну. Крім того, технології Emerson дозволяють задовольнити потребу ринку в природних холодоагентах і холодоагентах з низьким ПГП, які є найбільш перспективними з точки зору повернення інвестицій, енергоефективності та впливу на навколишнє середовище.

Emerson Climate Technologies

Рис. Компанія Emerson Climate Technologies представить свою продукцію і вбудовані рішення на виставці Chillventa у Нюрнберзі.

Пропонуючи рішення на базі R744, R290 і холодоагентів з низьким ПГП, продукцію Copeland, Alco і Dixell, сучасні технології регулювання та інтелектуальну електронну технологію CoreSense для напівгерметичних і спіральних компресорів, компанія Emerson дозволяє вирішити багато актуальних на сьогоднішній день проблем і дати відповіді на наступні питання:

  • Які стандарти і директиви застосовуються до холодильної та кліматичної техніки різних типів?
  • Як правильно сконфігурувати систему, щоб домогтися необхідних цільових показників?
  • Які види холодоагентів краще всього використовувати в холодильної та кліматичної техниці різних типів?
  • Як забезпечити ефективну роботу систем і знизити витрати на технічне обслуговування і експлуатацію, використовуючи інтелектуальні електронні рішення?

Компанія Emerson Climate Technologies представить на виставці різне холодильне та кліматичне обладнання і продемонструє його можливості з точки зору перерахованих вище питань.

На виставці будуть представлені нова серія низькотемпературних компресорів Copeland Scroll Summit, а також ряд спіральних компресорів, як на базі стандартних технологій, так і на базі технологій Digital. Крім того, на стенді можна буде побачити нові компресори Copeland Stream на базі холодоагенту CO2, призначені для середньотемпературних транскритических і низькотемпературних субкритических циклів.

Що стосується кліматичної техніки, то представники Emerson продемонструють комплексні рішення з постійної і регульованою швидкістю на базі компресорів Copeland Scroll , а також інтелектуальні контролери Emerson, призначені для комерційного і побутового обладнання. Головним елементом експозиції стане рішення Refrigerant Module Heating (RMH), призначене для теплових насосів в житлових приміщеннях. Крім цього, компанія проведе презентацію найбільшого на ринку спірального компресора, а також представить лінійку компресорів з регульованою швидкістю, яка була розширена моделями преміум-класу.

Ці продукти і рішення можна побачити на виставці Chillventa (14–16 жовтня) на стендах компанії Emerson Climate Technologies 317/319/419 в павільйоні 05.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10