Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова мультизональна система Daikin VRV IV HR з рекуперацією теплоти

(30.07.2014)

Компания Daikin представила новую мультизональную систему VRV IV HR с рекуперацией теплоты, в которой реализованы новейшие разработки японского производителя.

У мультізанальной системі Daikin VRV IV HR використані апробовані технології VRV IV - управління температурою кипіння холодоагенту і безперервний обігрів приміщень. Завдяки чому сезонна енергоефективність зросла на 28%, а опалення стало більш комфортним.

Daikin VRV IV HR

Базові модулі REYQ-T мультизональної системи Daikin VRV IV HR, які можуть працювати індивідуально, включають сім типорозмірів: від 8 до 20 HP. Додатковий блок REMQ5T призначений тільки для включення в комбінації продуктивністю 10 і 13 HP. Діапазон продуктивності VRV IV HR - 22,4-150,0 кВт.

У зовнішніх блоках застосовані нові інженерні рішення. Спіраль компресора підвищеної міцності, яка виготовлена методом тіксолітья, стала на 50% тонше і на 20% вище, тому обсяг камери стиснення збільшився в півтора рази. Завдяки застосуванню шестіполюсних електродвигунів замість чотирьохполюсних ефективність при частковому навантаженні збільшилася на 2%. Використання двигунів DC-інверторних вентиляторів з зовнішнім ротором дозволило знизити рівень вібрації і шуму при роботі мультізональних систем Daikin VRV IV HR.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10