Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Огляд світового ринку систем опалення 2013

(24.07.2014)

Нове дослідження світового ринку опалювальних систем 2013 року, проведене Британською Асоціацією Маркетингових Досліджень BSRIA, охоплює такі регіони, як Європа, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Близький Схід і Північна Африка, Північна і Південна Америка.

В цілому, дослідження містить у собі 90 звітів з аналізом світових ринків побутових котлів / котлів комерційного призначення / водяних нагрівачів (включаючи установки, які використовують сонячну енергію) / радіаторів опалення та «тёплых полов».

Обсяг світового ринку опалювальних систем

Рис. Обсяг світового ринку опалювальних систем
по регіонах у 2013 році в кількісному вираженні, %.

У 2013 році світовий ринок опалювальних систем показав інтенсивний приріст на рівні 11% у кількісному вираженні і 13% у вартісному вираженні, хоча не всі регіони продемонстрували однаково добрі результати.

Зростання світового ринку опалювальних систем, багато в чому, пов'язаний з позитивними зрушеннями у сфері продажів побутових котлів і водонагрівачів в азіатсько-тихоокеанському, близькосхідному і североафриканском регіоні. У той час, європейські та американські ринки продемонстрували невелике зниження, на 1-2%, у загальному обсязі традиційного ринку опалювальних систем.

У кількісному вираженні, найбільша частка продажів всієї опалювальної продукції припадає на азіатсько-тихоокеанський регіон, в той час як Європа утримує найбільшу частину ринку у вартісному вираженні.

Обсяг світового ринку опалювальних систем

Рис. Обсяг світового ринку опалювальних систем
по регіонах у 2013 році у вартісному вираженні, %.

Європейський ринок систем опалення продемонстрував невелике зростання у вартісному вираженні за рахунок прогресуючого зсуву в бік більш ефективної продукції, переважно це стосується сегмента ринку котлів, де продажі конденсаційних котлів продовжують рости. У найближчі роки в зоні Європейського союзу повинні відбутися важливі зміни в структурі ринку котлів. Ці зміни пов'язані з прийняттям Директиви з «Еко-дизайну», яка встановлює жорсткі вимоги до продуктивності обладнання, що генерує тепло, і набуває чинності з вересня 2015. Це негативно вплине на продажі неконденсаційних котлів, що призведе до дуже значного зниження їх частки на ринку до кінця десятиліття.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10