Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Модернізація зволожувачів Carel heaterSteam (серія UR*02)

(25.07.2014)

зволожувач Carel UR*02Компанія Carel продовжує удосконалювати своє обладнання, чуйно прислухаючись до вимог ринку і кінцевих споживачів своєї продукції. У липні 2014 відбулася модернізація відомої лінійки UR - зволожувачів з електронагрівальними елементами.

Окрім розширення діапазону продуктивності обладнання, нові рішення від Carel забезпечують підвищення якості роботи обладнання при низьких експлуатаційних витратах.

При цьому модернізація обладнання не викликала підвищення вартості обладнання, що особливо приємно для споживача.

Нижче перераховані основні характеристики обладнання після модернізації.

Нові моделі з паропродуктивністю до 80 кг/год

Модельний ряд розширений новими типорозмірами: 13; 53 і 80 кг/год.

Підвищення надійності

Доопрацьована конструкція малих типорозмірів зволожувачів Carel, зараз вся лінійка UR оснащена дренажної помпою, щоб збільшити надійність роботи функції зливу.

Покращена конструкція поплавкового датчика рівня води. Новий поплавок підходить і для старої серії UR*01.

Оновлення дизайну корпусу і контролера

Дизайн корпусів humiSteam і heaterSteam уніфікований, серія зволожувачів Carel UR * 02 виконана в трьох типорозмірах корпусів.

Напередодні модернізації 2015 року, коли heaterSteam будуть оснащені новими контролерами, зволожувач Carel UR*02 випускається з зміненим дизайном лицьової панелі контролера і роз'ємом для дисплея PgD.

Експлуатаційні витрати стали ще нижче

З метою економії на експлуатаційних витратах в 2 рази скорочено кількість електронагрівальних елементів. При цьому площа тенів збільшилася для забезпечення необхідної теплопродуктивності, модифіковані роз'єми датчика PTC. Для спрощення і прискорення процесу чищення і монтажу нагрівальних елементів зволожувачів Carel використано новий фланець, який винесений за межі парового бачка.

Розширення можливостей підключення до системи «Розумного будинку»

За допомогою шлюзу SUPERNODE до «Розумному будинку» можна підключити до 20 зволожувачів Carel heaterSteam по протоколу BACNET або MODBUS. Шлюз може застосовуватися і для інших серій парових зволожувачів Carel: humiSteam X-plus, Wellness, і gaSteam. Тип протоколу залежить від вибору опціональної розширювальної карти.

Шлюз може застосовуватися і на інших серіях ізотермічних зволожувачів Carel humiSteam X-plus и Wellness , Шлюз може застосовуватися і на інших серіях ізотермічних зволожувачів.

Переваги лінійки heaterSteam

  • Самий широкий модельний ряд в сегменті ТЕНових зволожувачів (від 2 до 80 кг/год, 3 типи контролерів).
  • Точність до ±1% - ідеальне рішення для технологічних та медичних об'єктів.
  • Вироблення стерильного пара з води будь-якої якості.
  • Надійність і безперебійна робота при мінімальному сервісному обслуговуванні - це комплекс рішень від Carel як результат десятиліть розробок на базі власної лабораторії.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10