Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Дві серії нових чилерів Systemair

(24.07.2014)

Завод Systemair в Італії з гордістю представляє дві нові серії чилерів з повітряним охолодженням конденсатора, теплових насосів і компресорно-конденсаторних блоків: SyScroll 85-135 Air CO/HP/RE и SyScroll 240-660 Air CO/HP/RE.

Systemair SyScroll

Обидві нові серії чилерів Systemair обладнані спіральними компресорами (з одним, двома або трьома, для різних типорозмірів) і охоплюють широкий діапазон холодопродуктивності і теплопродуктивності. В залежності від виконання обладнуються повітряними теплообмінниками на мікроканалах або оребренними мідними трубами, пластинчастими теплообмінниками, а також високоефективними осьовими вентиляторами. Всі компоненти чилерів Systemair SyScroll оптимізовані для роботи з холодоагентом R410A.

Завдяки мульти-спіральної технології і асиметричним комбінаціям конструкції компресорів в чиллерах Systemair SyScroll досягаються дуже високі рівні сезонних характеристик відповідно до вимог екодизайну.

Доступні три основні версії (тільки охолодження - CO, тепловий насос - HP і компресорно-конденсаторний блок - RE), а також широкий ряд опцій і аксесуарів (акустичне виконання, гідромодулі, рекуператори тощо).

Першим успішно реалізованим проектом на чилерах Systemair SyScroll 470 Air СО став Неврологічний інститут Карло Беста в Мілані, де вони забезпечують 1,4 МВт охолоджуючої потужності для існуючої системи вентиляції та кондиціонування. Три агрегату, виготовлені в нізкошумною комплектації, працюють паралельно і управляються четвертим.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10