Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Технології Mitsubishi Electric для підвищення енергоефективності готельної, торгової та комерційної нерухомості

(06.07.2014)

Технології Mitsubishi Electric для підвищення енергоефективності готельної, торгової та комерційної нерухомостіУ конгрес-готелі «Пуща» (м. Київ, Пуща Водиця, вул. Юнкерова, буд. 20) відбулася конференція HotEnergy 2014 на тему «Енергоефективність готельної інфраструктури та комерційної нерухомості».

1 липня 2014 в секції «Практична реалізація проектів з підвищення енергоефективності інфраструктури комерційної нерухомості» співробітниками представництва Mitsubishi Electric в Україні була виконана доповідь «Енергоефективні технології Mitsubishi Electric для зниження енергоспоживання комерційної нерухомості. Сучасний досвід в Україні».

На конференції був виставлений стенд з обладнанням Mitsubishi Electric і були проведені презентації діючих в Україні об'єктів, що опалюються тепловими насосами. На стенді можна було отримати рекламно-технічну документацію та консультації щодо зниження споживання енергії комерційною нерухомістю: готелями, ресторанами, магазинами, офісними будівлями.

> > > Завантажити буклет «Технології Mitsubishi Electric для підвищення енергоефективності готельної, торгової та комерційної нерухомості» (українська мова)

> > > Завантажити буклет «Технології Mitsubishi Electric для підвищення енергоефективності готельної, торгової та комерційної нерухомості» (російська мова)

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10