Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий завод Systemair в Індії

(20.06.2014)

SystemairДіяльність шведської компанії Systemair в Індії стартувала ще в 1999 році, починала вона як дистриб'ютор, а пізніше - як торгова організація. Так тривало до 2006 року. У 2009 році, компанія придбала компанію Ravistar, яка виробляла вентиляційні продукти - такі як решітки і дифузори. У 2011 році Systemair поглинула компанію International Air Products, яка спеціалізувалася на виготовленні вентиляційних агрегатів. Це і підштовхнуло до створення Systemair India. Починаючи з чотирьох регіональних офісів продажів і складу в Алварі, компанія Systemair продовжувала розширювати свою діяльність, щоб вже працювати в дев'яти великих містах і двох виробничих центрах - Великий Нойд (Greater Noida) і Хайдерабаде (Hyderabad).

У березні 2014 компанія відкрила свою нову сучасну виробничу базу (12000 м2), призначену для розробок і виставкових заходів. На виробничій базі Systemair India буде виготовляти обладнання для обробки та кондиціонування повітря. Новий завод відповідає системі сертифікації будівель з екології та енергоефективності LEED BD + C-NC 2009.

Джеральд Енгстром (Gerald Engstrom), президент компанії Systemair, разом зі своїми колегами віце-президентом з виробництва Метс Лундом (Mats Lund) та технічним директором Systemair India Асокдасом (Asokdas MD), взяли участь в урочистому відкритті.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10