Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий блок водопідготовки PerPur для адіабатичної системи зволоження Draabe

(12.06.2014)

Компанія Walter Meier для лінійки зволожувачів, яка випускається під торговою маркою Draabe, випустила новий блок водопідготовки PerPur. Використання PerPur дає системам прямого адіабатичного зволоження повітря Draabe ряд додаткових переваг.

Адіабатичне зволоження вимагає ретельної підготовки води: знезараження і демінералізації. Ці функції на себе бере блок додаткової обробки PerPur.

Draabe PerPur

В системі Draabe продуктивністю 200 кг/год водопровідна вода спочатку проходить пом'якшення і попередню багатоступеневу фільтрацію, а потім надходить у блок PerPur. Його головне завдання - видалення з води, що використовується для зволоження приміщень, максимально можливої кількості солей, які містяться в ній.

Для досягнення цієї мети в PerPur використовується технологія мембранної фільтрації за принципом зворотного осмосу. Вода під тиском пропускається через мембрани з отворами мікронного розміру, що забезпечує усунення до 98% солей та інших мінеральних домішок.

Зволоження чистої демінералізованої водою, по-перше, гарантує відсутність будь-якого мінерального нальоту на предметах в зволожуваному приміщенні, що характерно для багатьох використовуваних в даний час систем. По-друге, використання блоку PerPur виключає утворення мінеральних осаджень в форсунках атомайзерів зволоження Draabe і всередині інших елементів водяній магістралі. Таким чином, PerPur гарантує системі зволоження Draabe довговічну роботу зі стабільними параметрами.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10