Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог Menerga

(08.07.2014)

Каталог обладнання Menerga на 2014 рікКомпанія Systemair торік придбала німецьку компанію Menerga з виробництва інтегрованих кліматичних рішень. Продукція Menerga є унікальною не тільки для європейського ринку, а й для світового. Починаючи з середини 2014 компанія Systemair починає поставки кліматичних систем Menegra в Україну.

Шановні клієнти, будівлі, які Ви проектуєте, будуєте або експлуатуєте, є такими ж унікальними, як і люди, які працюють або живуть у них. Тому одне з головних напрямів фірми Menerga – це створення кліматичних систем, що відповідають Вашим індивідуальним потребам. З моменту заснування підприємства, вже більше 30 років, ми щодня реалізуємо нашу філософію: «Ми створюємо хороший клімат при мінімальних витратах енергії».

Вибираючи установку фірми Menerga, Ви отримаєте набагато більше, ніж звичайна кліматична система. Кліматичні системи Menegra - це високоякісна, "розумна" техніка, відповідна вимогу «зроблено в Німеччині». Такі установки надійно працюють протягом багатьох років і місяць за місяцем помітно скорочують експлуатаційні витрати.

Чи можливо це? Можливо! Тому що обладнання фірми Menerga влаштовано так, що ще на стадії проектування в єдину кліматичну систему інтегруються всі необхідні компоненти: вентиляція, опалення і компресорна холодильна машина. Тому у Вас завжди буде лише одне «контактна особа»! Кожна установка проходить ретельні випробування в рамках пробного запуску на заводі-виробнику і в готовому для підключення вигляді доставляється на місце збірки.

Хороший клімат - це не тільки питання техніки, а й результат бачення майбутнього. Тому ми багато уваги приділяємо дослідженням, підкріпленим багаторічним досвідом, технічними «ноухау» і надійністю виробництва. Даний каталог продукції Menegra познайомить Вас з особливим підприємством, що виконує особливу місію. Давайте створювати хороший клімат разом!

> > > Завантажити каталог продукції Systemair Menerga на 2014 рік

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10