Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Труба Uponor Comfort PLUS

(12.06.2014)

Uponor - провідний виробник систем внутрішнього клімату, тому особливу увагу компанія приділяє удосконаленню продуктів. Нова труба Uponor Comfort PLUS - це результат інноваційної технології UAXTM. Даний процес виробництва є найновішим кроком у історії виробництва труб PE-Xa, які виробляються компанією понад сорок років.

Труби Uponor Comfort PLUS виготовляються із зшитого поліетилену PE-Xa з антидифузійним шаром захисту від проникнення кисню EVOH для запобігання можливої корозії металевих елементів системи. Вони також мають додатковий зовнішній шар з поліетилену, що захищає трубу від механічних пошкоджень.

Завдяки новітній технології UAXTM Technology труба Uponor Comfort PLUS володіє неперевершеними механічними властивостями:

  • +10% більше поперечного зшивання, ніж вимагають промислові стандарти;
  • +14% більше гнучкості;
  • +10% більше пружності.
Труби Uponor Comfort PLUS
Труби Uponor Comfort PLUS

Такі властивості матеріалу як зносостійкість, опір удару та опір до утворення тріщин під дією навантажень, ідеально придатні для використання труби Uponor Comfort PLUS в системах поверхневого опалення та охолодження при будь-яких погодних умовах.

В порівнянні зі стандартними трубами Uponor PE-Xa, що складаються з:

  • труби PE-Xa, яка виробляється згідно з вимогами, зазначеними у Стандарті EN ISO 15875;
  • другого шару, що забезпечує постійний зв’язок між головною трубою PE-Xa та шаром захисту від дифузії кисню;
  • третього шару EVOH для запобігання потрапляння кисню в трубу системи опалення/охолодження у відповідності до вимог стандарту DIN 4726.

5-ти шарова труба Uponor Comfort PLUS має ще два додаткових шари:

  • четвертий шар забезпечує постійний зв’язок між зовнішнім захисним шаром та шаром захисту від дифузії кисню;
  • п’ятий зовнішній шар з поліетилену призначений для захисту антидифузійного покриття від механічного пошкодження під час поточних робіт на будівельних об’єктах, зокрема під час прокладання труб по бетону.

Нову трубу Uponor Comfort PLUS можна розпізнати за двома синіми полосами на білому зовнішньому покритті труби та торговим знаком Труби сумісні із технологіями з’єднання Uponor Quick & Easy та компресійними фітингами Uponor Vario.

Максимальна температура 95°С, робочий тиск 6 бар.
Термін служби 50 років при класах експлуатації 4-5.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10