Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова система електроживлення постійного струму Emerson NetSure 9500

(09.07.2014)

Компанія Emerson Network Power представила систему електроживлення постійного струму NetSure 9500 з робочою напругою 400 вольт, яка призначається для використання на телекомунікаційних вузлах, в дата-центрах і на комерційних об'єктах. NetSure 9500 є останнім доповненням до лінійки систем електроживлення постійного струму Emerson Network Power на 400 В.

Грунтуючись на тій же архітектурі, що використовується в системі NetSure 4015 на 30 кВт (включая запатентованные Emerson Network Power випрямлячі Esure на 15 кВт), нова система електроживлення постійного струму Emerson NetSure 9500 на 120 кВт є найпотужнішою в цій лінійці. Модульна конструкція дозволяє використовувати її в різних конфігураціях і дає можливість масштабованого нарощування потужності, уникаючи надмірного використання цінної площі і забезпечуючи при цьому підвищену ефективність і надійність.

система електроживлення постійного струму Emerson NetSure 9500

«Компанія Emerson стала піонером з точки зору розробки і виведення на ринок систем електроживлення постійного струму на 400 вольт. Розширення асортименту подібної продукції дозволяє нам надавати кращі інноваційні рішення клієнтами з числа власників телекомунікаційних об'єктів та дата-центрів. Система NetSure 9500 являє собою альтернативу традиційним аналогам на 48 вольт, активно використовуваним в телекомунікаційній галузі та в системах ДБЖ змінного струму всередині дата-центрів. Дане рішення дозволяє створювати всередині комерційних будівель мікромережі постійного струму, що об'єднують споживаючу електрику обладнання з розподіленими джерелами енергії, які в останні роки отримують все більш широке поширення», - сказав Томас Беннет, який є віце-президентом з управління продуктами підрозділу Energy Systems у складі компанії Emerson Network Power.

Система електроживлення постійного струму NetSure 9500 включає в себе серед іншого модуль електроживлення, що містить механізми для перетворення, управління і розподілу електроенергії, а також блок з батареєю акумуляторів типу VRLA (Valve-Regulated Lead-Acid або Свинцево-кислотні з клапанним регулюванням). Відмовостійка конструкція системи з можливістю гарячої заміни випрямлячів і блоків управління дозволяє мінімізувати час простою.

Експерти відзначають, що впровадження нового продукту є вкрай раціональним кроком для телекомунікаційних компаній, так як перехід з механізму розподілу електрики постійного струму з напругою 48 вольт на 400-вольтової аналог зменшує кількість міді, необхідної для передачі електрики: витрати на матеріал і установку знижуються в середньому на 80 відсотків.

Перевага для операторів дата-центрів полягає в простоті ланцюга електроживлення, скороченні кроків перетворення і потенційних точок відмови, що сприяє мінімізації ризику даунтайма, який був основною перешкодою на шляху впровадження систем електроживлення постійного струму в ЦОД протягом десятиліть.

Подібна система вже була розгорнута в рамках пілотного проекту на об'єкті американського колокейшн-провайдера Steel ORCA. Компанія використовує NetSure 9500, щоб розширити асортимент експонованих своїм клієнтам послуг, пропонуючи їм варіанти розподілу електроенергії з використанням як змінного, так і постійного струму.

Як зазначив виконавчий директор Steel ORCA Денніс Кронін, клієнти комерційних ЦОД вже давно ведуть пошук шляхів підвищення надійності своєї обчислювальної інфраструктури при одночасному скороченні експлуатаційних витрат. Гібридний підхід до організації розподілу електроенергії дозволяє їм оцінити всі можливі варіанти.

Щоб допомогти потенційним клієнтам оцінити наслідки вибору на користь тієї чи іншої концепції, фахівці Steel ORCA створили демонстраційний машзал за підтримки Emerson, завдяки чому корпоративні клієнти та оператори інших ЦОД можуть побачити нову систему NetSure 9500 в дії.

> > > Завантажити буклет «Emerson NetSure 9500 - Потужні системи електроживлення постійного струму для ЦОД»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10