Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power презентувала 3-мегаватне ДБЖ Trinergy Cube

(06.06.2014)

Компанія Emerson Network Power розшила асортимент продуктів для центрів обробки даних, представивши нове джерело безперебійного живлення (ДБЖ) під назвою Trinergy Cube. Нова модель ДБЖ, яка доповнить лінійку Trinergy, дозволить операторам дата-центрів скористатися 3 мегаватами (МВт) резервної електроенергії у разі надзвичайної ситуації, здатної стати причиною збою в роботі центральної електромережі.

Emerson Network Power Trinergy Cube

Купити Trinergy Cube вже можуть клієнти вендора з Європі, а також країн Близького Сходу та Африки. За словами представників Emerson Network Power, новинка характеризується високою щільністю потужності і відмінною масштабованістю, а також демонструє прийнятний ККД навіть при частковому навантаженні, що обертається зменшенням експлуатаційних витрат. Впровадження цілого ряду інноваційних технологій сприяло тому, що середній рівень ККД пристрою становить 98.5%, при цьому максимальний ККД доходить до 99.5%.

Як вже зазначалося вище, одне статичне ДБЖ Trinergy Cube може похвалитися потужність до 3 МВт. Аналогічні результати до теперішнього моменту демонстрували тільки роторні ДБЖ-системи. Представники Emerson Network Power відзначають, що використовуючи кілька нових ДБЖ можна створити систему зберігання енергії загальною потужністю в 20 МВт. Конструкція новинки дозволяє застосовувати L-подібну або зустрічно-паралельну схему включення, завдяки чому Trinergy Cube можна використовувати в рамках самих різних патернів розміщення допоміжного обладнання в ЦОД.

Emerson Network Power Trinergy Cube

Функціональні елементи та модулі введення/виведення Trinergy Cube розраховані на безперервну роботу при температурі до 55°С, при цьому максимальну потужність система може забезпечувати при зниженні температури до 20°C.

ДБЖ комплектується сенсорним РК-екраном з зручним графічним інтерфейсом, за допомогою якого можна отримати доступ до управління функціоналом ДБЖ. На екран також можуть в автоматичному режимі виводитися графіки на основі зібраних системою даних про якість електроживлення та стан навколишнього середовища. Доступ до цього елемента управління може бути обмежений шляхом присвоєння окремих паролів для операторів ЦОД, інженерів з техобслуговування та інших користувачів.

Emerson Network Power Trinergy Cube

Власники масиву з декількох ДБЖ або одного нового джерела безперебійного живлення від Emerson можуть здійснювати моніторинг, діагностику та профілактичне обслуговування Trinergy Cube, працюючи віддалено за допомогою технології LIFE.

Контролювати стан Trinergy Cube можна і за допомогою стороннього програмного забезпечення для управління інфраструктурою дата-центру (Data Center Infrastructure Management; DCIM), яке має підтримку протоколів MODBUS RTU, SNMP, MODBUS / TCP і JBUS. У разі виникнення необхідності використання інших протоколів, оператори ЦОД можуть скористатися парою роз'ємів для додаткових плат розширення.

Emerson Network Power Trinergy Cube

Вести моніторинг джерела безперебійного живлення Trinergy Cube також можна за допомогою фірмових програмних продуктів Emerson Network Power: Liebert Nform і Trellis. Ці інструменти використовують для агрегації даних протокол SNMP.

За словами директора Emerson Network Power з маркетингу на ринках Європи, Близького Сходу та Африки Джованні Занеі, висока продуктивність і компактність нового продукту вендора дозволять заощадити цінний простір усередині ЦОД, а також скоротити цифру на рахунках за електроенергію. Топ-менеджер відзначив, що, створюючи новий ДБЖ, команда інженерів Emerson працювала в тісному контакті з клієнтами, щоб оцінити і усунути ключові недоліки ДБЖ і зробити так, щоб він не втратив актуальності в майбутньому.

Новий продукт створювався в дослідницькому центрі Emerson Network Power в Болоньї (Італія), де також знаходиться і демонстраційний майданчик Customer Experience Centre, за допомогою якого клієнти вендора можуть знайомитися з функціоналом продуктів компанії.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10