Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові компресори Copeland Scroll з регульованою частотою обертання

(10.06.2014)

Компанія Emerson Climate Technologies, підрозділ компанії Emerson (тікер NYSE: EMR), розширює модельний ряд продукції Copeland Scroll з регульованою частотою обертання і запускає у виробництво нові компресори та приводи для них. Нові компресори ZPV з регульованою частотою обертання і потужністю 10 і 15 к.с., а також їх приводи забезпечують широкий діапазон частоти обертання від 16 до 120 Гц, що значно підвищує сезонну енергоефективність, а також точність керування охолодженням і вологістю, підвищує рівень комфорту і надійності при використанні в технологічних процесах. Ці компресори та приводи гарантують значне енергозбереження, а також відповідність систем опалення та охолодження вимогам Європейської Директиви з екологічного проектування (Ecodesign).

Компресор Copeland Scroll з регульованою частотою обертання і його конструкція дозволяють виробникам систем, власникам будівель і підрядникам створити новий рівень комфорту завдяки точності управління температурою і вологістю при різних умовах. Компресор забезпечує високу продуктивність при низькій частоті обертання і знижений рівень шуму при розморожуванні і зміні циклів у реверсивних системах. Крім цього розширений робочий діапазон забезпечує більш високу гнучкість при виборі конструкції і необхідних умов в діапазоні регулювання навантаження від 120 до 16 Гц. Все це гарантує меншу кількість включень і виключень компресора, більш високу точність, більш ефективне осушення і підвищену сезонну енергоефективність.

Copeland Scroll ZPV063

У рамках цього рішення компанії Emerson новий модельний ряд компресорів пропонується використовувати спільно з приводом для управління частотою обертання від компанії Control Techniques. Цей привід оснащений безліччю корисних функцій. Він спеціально доопрацьований для використання в компресорах і передбачає можливість швидкої і простої, призначеної для користувача, настройки параметрів. Якщо компресор і привід використовуються спільно, привід в режимі попередження забезпечує експлуатаційну безпеку в межах робочого діапазону, виключає можливість виникнення резонансу і необхідність використання нагрівачів картера. Крім цього в цілях системної інтеграції привід підтримує цілий ряд комунікаційних платформ (наприклад, RS485 Modbus), а також оснащений роз'ємом для карти з вбудованим мікропроцесором / SD-карти і роз'ємами введення-виведення. Компресор і привід є надійними рішеннями Copeland, які забезпечують скорочення часу проектування і витрат, а також прискорення виведення продукції на ринок.

Перша модель з нового модельного ряду продукції комерційного призначення з регульованою частотою обертання може забезпечувати продуктивність до 38 кВт або до 64 кВт при використанні в конфігурації «тандем». Виробництво моделі ZPV063 починається з літа 2014 р. Виробництво моделі ZPV096, яка розширює діапазон продуктивності до 85 кВт на один контур, буде запущено в 2015 р.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10