Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Форум з енергоефективності готельної інфраструктури та комерційної нерухомості, HotEnergy-2014

(06.06.2014)

HotEnergy-2014

Дати проведення: 1-2 липня.
Місце проведення: м. Київ.

Організатор Форуму - компанія IBCentre, за підтримки Асоціації учасників ринку альтернативних видів палива та енергії України (АПЕУ).

На Форумі ключові галузеві експерти, власники і топ-менеджери компаній-операторів об'єктів нерухомості, постачальники обладнання, а також авторитетні технічні фахівці представлять рішення для підвищення енергоефективності об'єктів готельної інфраструктури, комерційної нерухомості, об'єктів рітейла, а також логістичних центрів.

Ефективне вирішення завдань скорочення споживання електроенергії та газу на опалення та гаряче водопостачання, охолодження, вентиляцію, а також зниження втрат тепла і холоду через елементи будівель буде представлено на прикладі успішно реалізованих проектів.

На HotEnergy-2014 будуть представлені кращі українські та зарубіжні кейси щодо зниження споживання природного газу, переходу на альтернативні джерела теплопостачання, скорочення споживання електроенергії та будівництва власних електростанцій.

Учасники Форуму:

  • Власники та топ-менеджери, а також головні інженери та технічні спеціалісти готелів і об'єктів комерційної нерухомості;
  • Виробники та постачальники спеціалізованого обладнання;
  • Інжинірингові компанії;
  • Інвестори і девелопери;
  • Представники галузевих держвідомств;
  • Міжнародні експерти.

Про організатора:

IBCentreЦентр інноваційного бізнесу IBCentre - дослідницька і консалтингова організація, сфокусована на розвитку сегмента екологічно чистих технологій та інновацій в ПЕК і промисловості країн СНД і Східної Європи. Також IBCentre є організатором професійних міжнародних галузевих форумів, конференцій і виставок, присвячених індустріям і новим ринковим нішам, пов'язаним з розвитком і використанням чистих технологій в різних сферах економіки СНД.

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10