Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог повітрооброблюючих агрегатів Systemair

(05.06.2014)

За минулий рік в асортименті повітрооброблюючих агрегатів Systemair відбулися істотні зміни. Відповідно в новому каталозі повітрооброблюючих агрегатів Systemair оновлення торкнулися приблизно 35% модельного ряду.

У компанії Systemair вважають, що довіра до Systemair, як до постачальника - важлива мета. Співробітники компанії дотримуються цього в своїй роботі на всіх рівнях і в будь-яких областях, будь то питання про співпрацю, якості, постачання або документації. Даний каталог є частиною цієї роботи.

Повітрооброблюючі агрегати Systemair Каталог 2014 року

За допомогою цього каталогу по повітрооброблюючим агрегатам компанія Systemair хоче дати загальне уявлення про те, що шведський виробник може Вам запропонувати в даному сегменті обладнання. У ньому також містяться найбільш важливі технічні дані, які допоможуть Вам підібрати продукт, який оптимально підходить для Ваших цілей. Більш детальну інформацію Ви можете знайти в програмах підбору.

Розвиток справляє визначальний вплив на галузь; Systemair є світовим лідером з виробництва вентиляційної техніки - новітні технології в конструкції установок, вентиляторів, двигунів і теплообмінників, використовуються всі разом, щоб досягти високої ефективності, і, відповідно, низького енергоспоживання. Systemair зростає щороку з моменту заснування компанії, і його мета рости далі.

> > > Завантажити Каталог повітрооброблюючих агрегатів Systemair 2014 року

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10