Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Геотермальні теплові насоси Mitsubishi Electric Ecodan потужністю до 960 кВт

(04.06.2014)

Тепловий насос Mitsubishi Electric CRHVMitsubishi Electric починає виробництво геотермальних і водяних теплових насосів Ecodan, які здатні призвести до 960 кВт теплової енергії з температурою подачі води до 65°С з використанням тепла від різних джерел.

Моноблочний тепловий насос Ecodan CRHV з інверторним приводом може працювати індивідуально або спільно з іншими блоками, утворюючи систему, яка може здійснювати модулююче і каскадне регулювання потужності блоків для відповідності теплового навантаження від будівлі.

Mitsubishi Electric стверджує, що цей рівень модуляції робить нові теплові насоси придатними для широкого діапазону комерційних застосувань.

Потужність окремого блоку Mitsubishi Electric Ecodan становить 60 кВт. 16 блоків можуть бути пов'язані разом, що пропонує повне каскадне управління. Крім цього нова система теплових насосів Mitsubishi Electric підходить для застосування з водяними джерелами, такими, як річки і водяні горизонти, а також з геотермальним теплом через траншеї або через свердловини. Також теплові насоси Mitsubishi Electric CRHV можуть використовувати відпрацьоване тепло від охолодження серверів або охолодження промислових процесів і використовувати його як джерело тепла.

Цей розширений діапазон варіантів робить нові теплові насоси Mitsubishi Electric ідеальними для компаній, що бажають об'єднати опалення з низьким вуглецевим слідом.

«Компанія Mitsubishi Electric розробила теплові насоси Ecodan CRHV як продукт, який здатний запропонувати максимальну гнучкість, незалежно від джерела тепла для шкіл, офісів, розважальних центрів або складів», - розповідає James Timbs-Harrison, менеджер з маркетингу продукції систем опалення Mitsubishi Electric.

«Той факт, що вона може працювати з джерелами тепла від -5°C до +45°C дає той рівень гнучкості, який зазвичай доступний тільки у виготовленних на замовлення системах», - додав він. «У поєднанні з передовим рівнем управління і традиційною якістю, якою славиться Mitsubishi Electric, ми вважаємо, що тепловий насос Mitsubishi Electric CRHV виявиться дуже успішним».

Mitsubishi Electric Ecodan

Кожен блок нових теплових насосів має подвійний контур холодоагенту для забезпечення 100% резервування, а каскадні системи мають здатність ротації блоків для рівномірного напрацювання, тим самим продовжуючи термін служби теплових насосів.

На додаток до цього, можливо пасивне охолодження шляхом теплообміну між джерелом і системою охолоджувальної води. Система має низький перепад тиску для зведення до мінімуму потужності насосів і включає елементи управління за високими технічними характеристиками з сенсорним екраном для взаємодії з BEMS (Building Energy Management System, Система управління енергетикою будівлі).

> > > Завантажити Технічні дані теплових насосів Mitsubishi Electric CRHV

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10