Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Panasonic починає просувати нові побутові та промислові теплові насоси Eco Cute

(04.06.2014)

Тепловий насос Panasonic Eco Cute

Eco Cute для побутового використання

Panasonic робить упор на свої флагманські моделі теплових насосів CO2 Eco Cute у своїх серіях KUG і KU 2014 модельного року і має намір розширити їх впровадження не тільки у новозведених будинках, але і в існуючих будинках, за допомогою перехоплення потенційних запитів на ринку реконструкції будинків. Щоб зробити це, Panasonic намагається диференціювати свою продукцію, підкресливши такі свої вражаючі функції, як високий тиск і киснева ванна, а також нову чотириногу конструкцію бака, яка пропонує підвищену безпеку і сейсмостійкість.

Компанія підкреслює переваги цих двох серій, в тому числі наявність гарячої води в надзвичайних ситуаціях, таких як лиха або збій живлення, а також нову чотириногу конструкцію, що забезпечує високий рівень безпеки для установки бака гарячої води. У нових продуктах сейсмостійкість на 30% вище, ніж в попередніх моделях, і в даний час розроблена конструкція може витримати землетрус з сейсмічної інтенсивністю 7.

Масові серії теплових насосів Panasonic KUG і KU оснащені більш розвиненими функціями, які сприяють економії енергії та підвищення комфорту, в тому числі недавно включену функцію Rhythm e Shower Plus, популярну Econavi та інноваційні Mild Moisturizing і Peak Cut.

Тепловий насос Panasonic Eco Cute

Hybrid Eco Cute промислового використання

Panasonic Eco Solutions почала виробництво промислової установки Eco Cute гібридного типу, яка реалізує економію як простора для установки, так і початкових витрат, в поєднанні з газовим або іншого типу водонагрівачем, для запобігання недостатнього гарячого водопостачання.

Попит на повітряно-водяні теплові насоси (ATW) Panasonic Eco Cute розширюється серед таких клієнтів, як ресторани і об'єкти соціальної сфери, у зв'язку з їх високою енергоефективністю, низькими експлуатаційними витратами і великим внеском у зниження викидів CO2. Однак, в цих комерційних застосуваннях нерідко необхідна кількість гарячої води сильно змінюється - щодня, щотижня, щомісяця або сезонно, і брак гарячого водопостачання, як правило, відбувається, коли кількість використовуваної гарячої води перевищує прогнозований рівень. Для того, щоб користувачі не відчували браку у водопостачанні, тепловий насос Panasonic Eco Cute можна комбінувати з будь-яким іншим типом водонагрівача і автоматично поставляти гарячу воду з обох водонагрівачів, коли гарячої води від Eco Cute стає недостатньо. Коли гарячого водопостачання від теплового насоса Eco Cute знову стає достатньо для покриття потреб, він буде обраний автоматично. Так як гібридна система вимагає тільки мінімального обладнання, її розмір може бути зменшений, щоб заощадити як монтажний простір, так і початкові витрати.

Основні особливості промислового теплового насоса Panasonic Eco Cute гібридного типу:

  • Запобігання нестачі гарячої води в поєднанні з газовими, або іншого типу водонагрівачами;
  • Здійснення економії як простору для установки, так і початкових витрат за рахунок зменшення розміру промислової системи Eco Cute;
  • Забезпечення безперебійної роботи гібридного водонагрівача.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10